Bize bunlardan onermediler bak youtube den iki anne bir mutfak diye bir kanal var tariflerden tut aklina takilabilecek her konuyu orda bulabilirsin bana doktorum onerdi , sonra birde telefonuna gurme bebek menuleri diye bir uygulama indir doktorum bana bu ikisini onerdi birde klasik gidalardan iste dogal şeylerden demek istiyorum tabi iste havuc kabak meyveler patatesler bezelye vs boyle seylerden basla dedi ben bugun ilk defa kızım icin evde kucuk siselere yogurt mayaladim gunde 1 cay bardagina kadar verebilirmisiz bunu ilk basta yumurtanin beyazi cilek domates süt patlican bal seker tuz ve baharatlar yasak ben bugun mesela bir yunurta hasladim sarısini 8e boldum ilk gun olcusu 8 de 1 i ikimci gun 4 te 1 i ucuncu gun yarisi çünkü , yanına da esimle tuzsuz lor aldik ondan bir tatlı kasigi koydum ustune de bir tatki kasigina yakin zeytinyagi gezdirdum hafif kasikla ezdirdim sonra kizimin önüne gelen tarafa da o gun her ne veriyor isem iki 3 parça tutabilecegi sekilde koyuyorum ki onlarla oyalasinsin ne yedigini tanisin kendi agzina goturmeyi ogrensin diye birde su kaynattim soguttum guzelce bu sekilde bizim surecimiz