Kusura bakmayın da bize hiç bir zararı olmayan anne ve babamın yanına gitmek için neyin rizasiymis bu. Ailemle görüşmemek için bana gerekli Bi sebep sunarsa eyvallah ama sırf evde ki keyfi ve rahatı bozulmasın diye benim ailemle görüşmeme, gitmeme veya aramama karşı çıkıyorsa eğer ben de o kocanın böyle biseye izin vermesine müsaade etmem. O insanlar beni doğurup büyütecekler, evlendirecekler ondan sonra kocam izin vermiyor gelemem, arayamam diyeceğim öyle mi ? hani analık babalık hakkı nerede kaldı o zaman. Geçerli Bi sebep olmadan kimseye zararı olmayan anne ve babamın yanına sırf kocaman keyfi bozulmasın diye gitmemezlik sirf kocam konusmamdan rahatsiz oluyor diye aramamazlık edemem canım kusura bakma. Bu söylediğinizin dini yönden geçerliliği olması için gerçekten gerekli şartları olması lazım, siz hangi kafayı yaşıyorsunuz. Kocamla aram bozulup boşanma gibi durum yaşayabilirim ve bizim bağımız bir söz ve imzayla başladığı gibi yine bir söz ve imzayla bitebilir ama anne ve babam benim ömür boyu anne ve babamdır bunu ne kanunda ne Allah katında kimse değiştiremez. Sizin bu söylediğiniz razilik durumu gerekceye göre değişir, keyfiyete göre değil, sizin dediginizi sorgulamadan yaparsak eger koca rızası Alacağız diye anne baba hakkını odeyemeyecegiz, bunun hesabını kim verecek peki. Sizin dediğiniz şey koca rızası olması değil resmen kocaya köle olmaktır. Kusura bakmayın ama ben Allah'tan başkasına boyun eğmem, Rabbım de eğdirmesin.