0 oy
371 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,136 puan) tarafından
Ay bunlar nasıl anne baba valilik onaysız kimseye yardım etmeyin bebek ölmüş annesi babası parayla galeria açmış olan ufak meleğe olmuş 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hep söylüyorum ama sonra linç yiyorum hiç umurumda degil valilik onaylı bilr olsa aileyi araştırmadan kesinlikle yardım etmeyin çocuklarını kullanıp para toplayıp tedavi ettirmeyen o paraları orda burda yiyen daha önce  1 2 3 çocuğunu smadan kaybedip hala çocuk yapan kişiler çok fazla lütfen aileyi araştırın önce insanların duygularını sömürü oldu bu hastalık ne yazık ki
tarafından
İşte insan vicdan yapıyor ☹️
(3,136 puan) tarafından
Çok haklısınız valla
tarafından
Vicdanınız mantigin önüne geçmesin insan yaptığı yardimin gerçekten hakeden kişiye gittiğini bilmek ister o zaman insanın vicdani daha rahat olur sen insanlık yapıp yardim yapıyorsun ama o Allahsiz vicdansızlar senin paranla kendilerine keyif yapiyorlar hepsi değil tabi ama %40i yapıyor bunu
(5,673 puan) tarafından
Çocuk enfeksiyon hemşiresiyim. Anlatsam neler var neler.  Bir bebek ilik nakli olacaktı paralar toplandı antalya medical park ayarlandı. Aile oraya gitmiş 2 gün kalmış ve taburcu olmak istiyoruz deyip çıkmışlar. Antalya tıpa gitmişler parayı cebe atmışlar. Özel olan çocukları kullananlar o kadar çok ki. Sma için drumuza sordum neden tedaviyi getirmiyorlar diye. Drumuz bu tedavi tekrarlanması gerekir 1 kereliğine değil iyileşeceği de meçhul  ve devlet aile için çok büyük külfet demişti devlet o parayı kanserli çocukların tedavisine kullanmalı demişti. Ya hemşire drlar aramızda para topluyoruz anne gidip telefon alıyor.  Her nöbete gelen hemşireye bez aldıran bir anne vardı bez stoğu yapmış eşi eve götürürken görmüş arkadaşlar. Ha şu da var makineye bağlı çocuklara devlet maaş veriyor o parayı almayan anneler de var
tarafından
Maalesef cnm özel egitim öğretmeniyim bende meslekten oncede şimdide o kadar çok gördüm ki hatta kendi isteğiyle cocugunun durumunun kötüye gitmesini isteyen bunun için çalışan anne babalar bile var ee o zaman daha çok para alcaklar daha fazla yardım alcaklar Allah vicdan versin bunlar gibilerine
-Reklam-
0 oy
(3,047 puan) tarafından
Aaaaa  çok üzüldüm ya yapılır mi bu  iyi niyeti suistimal etmek degilmi insanların duygularıyla oynuyorlar böyle yaparak başka çocukların tedavi parasına engel oluyorlar yazık gerçekten vefat etmiş minik yavrularinin üzerinden prim yapıp kazanç sağlamak  diyecek birşey bulamıyorum 
(3,136 puan) tarafından
Annenin hesabına 167 bın dolar birikmiş bebek yogun bakımdayken annesi babası galerıa açmış bebek ölünce ailenin peşine düşülmüş öyle ortaya çıkmış

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 470 göst.
2 Eylül 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
19 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 461 göst.
12 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Ajangadget (1,322 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 437 göst.