0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bebegim daha 28 günlük  

Gaz sancilari var uyumuyor iki dakika uyuyp kalkiyor ayagimda sallayim istiyor devamli 

Surekli ikiniyor gece de ayni gunduzde 

Muskat diye birsey varmis 

Kullanmami onerirmisiniz ? 

Internetten biraz arastirdim ama onerilmiyor 

Bebegi  yasina girmeden Aranızda kullanip faydasini goren oldumu ?

7 Cevaplar

+2 oy
(5,383 puan) tarafından
Ay saçmalama nolur ya. Hangi bebeğin gazı yok? Kızım 2 ay uyumadı gazdan. Doktorun damlaları dışında hiçbir şey vermedin. O muskat dediğin şeyi bebeği öldürme ihtimali bile var. O kadar ağır bir baharat ki. Ne rezene ne kimyon ne anason ne muskat VERİLMEZ BEBEĞE. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım 3 ay aralıksız gaz sancısı çekti bebeğim ama doktorun verdiği biogai ve nurse harveys harici hiçbir şey kullanmadım. İlk 6 ay su bile yasak nasıl kullanılır bilmiyorum ama doktora danışmadan yapma bence 
tarafından
Anne sutune az bisey karistirip veriliyormus sanirim canim uyutuyormus sancisini azaltiyormus kimi ver diyor kimi verme diyor
tarafından
Deneme bence canım alerji gibi olumsuz bişeyler olabilir ki çok küçük daha. Çok zor gazlı bebek haklısın ama sağlığını riske atma
tarafından
Tamam canim hklsn
0 oy
tarafından
Kizlarrrrrrrrrr 
0 oy
tarafından
Ben verdim ama rezene ve anason verebilirsin çok az şeker katıp veriyordim çok rahatlatiyorfu oğlumun 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Sallamaya alıştırma canım memede uyusun koy yerine. Ve hayır muskat verme druna sormadan hiçbişey verme. Gaz damlası alabilirsin. Masajla flan halletmeye çalış 
0 oy
(8,232 puan) tarafından
Aktarımız söylemişti. Emzirmeden hemen önce göğsüne sürüyordum ama alerjisi olmadığını tespit ettikten sonra. 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
4 aylik olana kadar devam eden kolik ağlamaları vardı ben kiraz çekirdekli kemer almıştım ısırıp karnına koyunca rahatliyodu  kendim kimyon çayı içtim dikkat ettim rezene içtim bebege vermek doğru değil sen iç sütüne geçsin ayaklarını karnını sıcak tut havluda koyulabilir ben kızımı 4 ay salladım sancı bitince artık kendi sallanmayi  bıraktı alışmayan alismiyo  

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 395 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Alfa anne. (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 194 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gamze1609 (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 177 göst.