0 oy
405 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından
Ya ben kapalı bir kadınım bu aralar kendimden çok sıkıldım makyaj yapmak istiyorum ev içinde esim yanında değil ama maksat kafa dağıtmak aglence bir iki güne kalmaz sıkılırım ama kış vakti çocukla başka napcam ki 

Çok pahalı olmayan fiyat performans ürünleri tavsisyesi istiyorum yapmayı da bilmiyorum ve hangi ürünler lazım fırça falan da almak lazım mı hiç malzmeem yokta 

4 Cevaplar

0 oy
(1,842 puan) tarafından
Uygun fiyatlı olarak beaulis , New well falan tercih edebilirsin . Makyaj bazı , kapatıcı , far , eyeliner , ruj ve rimel bunlar yeterli ufak ufak yapmaya başlarsın .
(3,058 puan) tarafından
Teşekkür ederim far falan kullanabilirim ins daha önce hiç makyaj yapmadım ilk detaylı makyajı da düğünümde yapıldı o derece alakaszim bi anda heves geldi işte
(1,842 puan) tarafından
İlk güzel bir fondöten bul . Pastel , L'Oreal paris güzel ama aynı zamanda baulis de güzel . Fondöten , rimel ve ruj mesela ilk bunlara alış . Eyeliner ve far zamanla elin alışır . Ama zaten günlük güzel makyaj rimel , ruj ve kapatıcı ile güzel olur .
(1,842 puan) tarafından
Gidebilirsen ilk Gratis e git gidemezsen de Gratis uygulamasını indir incele ve sipariş ver . Tavsiyem sana beaulis markasından başlaman . Hem elin alışsın hem uygun fiyatlı performans ürünü .
(3,058 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm valla bi dugune falan gidince boş suratla gidiyodm en azından düğünden düğüne yaparım evde yaparım tavsiyelerin için teşekkür eedrrim
(1,842 puan) tarafından
Bence de yap . Makyaj güzel . Kendine geliyor insan :)))
-Reklam-
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bence ilk etapta elinde yoksa nemlendirici, 

Fondöten (rimmel London mavi kapak) 

Pudra (essence transparan pudra)

Rimel  markasını unuttum evde değilim ama essencenin rimeli de güzel mavi olan 

Ruj pastel likit ruj 20 numara

Bronzer ve kontör paleti olarak revolutionunkiler çok iyi içinde aydınlatıcsı da oluyor bir de  far olarak da bu markaya bakabilirsin.

Fırçaya gelince bir tane pudra fırçası

Allık, kontor fırçası, sünger, göz için karıştırma fırçası farklı boyutlarda bunlar fazlasıyla yeterli olacaktır 

Concealer paleti krem şeklinde wet n wild buna bakailirsin bittikçe alırım
(10,141 puan) tarafından
Vala makyaj kursu bedava komşudur bana çocuklardan gidemiyorum
(3,058 puan) tarafından
Öyle komşuda yok benim hep ihtiyar heyeti nerdeyse apartman genç olanla da aram iyi değil
(5,134 puan) tarafından
Keşke yakın olsaydık kızlar bu arada halk eğitimde hem saç hem makyaj eğitimi veriliyor hatta gidince ücretsiz yapıyorlar ablam birkaç kez saçını kestirmişti
(3,058 puan) tarafından
Oğluşum var o yzden gidemem ki çok isterim aslında
(10,141 puan) tarafından
İşte bende onu anlatmak istedim halk eğitim komşu bana dikiş kursuna kayıt oldum ama gidemiyorum keşke hem makyaj kuaför hem dikim kursuna gitsem firastir 2 adım ötede
0 oy
(5,134 puan) tarafından

image

.               .
(3,058 puan) tarafından
Tamamdır cjm bunları not alıp gtcm gratise
0 oy
(10,141 puan) tarafından
Ahanda ben benim gibi makyaj bilmeyen var mı bende heves ettim kendime bir sürü makyaj malzemeleri aldım videolara bakacam nasıl yapılıyor 
(3,058 puan) tarafından
Ayy yalniz değilim demek ben tavsiyr edilen malzemeleri yavaş yavas edinicem 32 yaşında daha yeni heves ettim anam deddim kendi kendime biraz renklen canlan ne bu ya
Düğüne gitiggimde makyajlı görünce millet ne tepki vercek en çok onu düşünüyorum bu yaşa kadar sıfır makyaj yaşadım
(10,141 puan) tarafından
Bende 28 yaşındayimakyaj bilgim sıfır bir fondöten birde ruj kullandım hep
(3,058 puan) tarafından
Bende aynısı ama heves ettim bi anda ins koca kişisi tepki vermez

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 149 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 179 göst.
29 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 279 göst.
17 Ocak 2023 Moda kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 420 göst.
9 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde balbebegim (2,138 puan) tarafından soruldu

411,301 soru

12,381,165 cevap

43,188 kullanıcı

Kategoriler

...