0 oy
113 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (236 puan) tarafından
Günaydın arkadaşlar benim annem kanser hastası Burdada bir çok kez yazdım ben tam 40 gün dür annem in yanındayım yani Konya'da ama Antalya da yaşıyorum eşim ve oğlum orda kayınvalidem ilgileniyo ama artık sorun çıkarmaya başladı bakamıycam gel evine diye, Annem in durumu çok ağır Allah korusun doktor herşeye hazırlıklı olun dedi bugünde biletim alındı Antalya dönücem ama hiç istemiyorum aklım burda annem de kardeşlerimde kalıcak sizce nayapmalıyım bileti iptal ettirip kalıyım yoksa mecburen gideyim mi kafam çok karışık Neolur yardımcı olun bana..
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
18 yil once annemin kanserden kaybettim, ben son anina kadar yaninda oldum, su asamada yaninda ol derim sana ama oglun kac yasinda kucukse evet sen de bir annesin herseyden once ve sana ihtiyaci olabilir, onu yanina alma sansin yok mu? Seninle orda kalamaz mi?
(236 puan) tarafından
Oğlum 12 yaşında ve küçük oğlum iki buçuk yaşında o hep yanımda büyük okul olduğu için gelemiyo annem in yanında sürekli oldum vijdanim rahat ama yine de gitmek istemiyorum içim yüreğim onda kalıyo bilinci kapalı hiçbirimizi görmüyo bile ama yine de bilmiyorum ceresizim
tarafından
Yani son anlari diyorsun 12 yasinda bence biraz daha idare edebilir benim de 13 yasinda kizim var ordan biliyorum, ben biraz daha kal derim mesela, en azindan ben olsam kalirdim. Esinin bakamiyoruz dedigi koca cocuk yani.
(236 puan) tarafından
Doktorumuz son iki aydır herşeye hazırlıklı olun diyo oyüzden eşimde anlamıyo Allah bilir doktor bilmez diyo kayınvalidem desen günde 10 defa arayıp gel bakmıyorum diyo yani derdimi kimseye anlatamıyorum
-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından
Öncelikle Allah sifa versin canım.. Bana sorarsan kal. Durumu ağır diyorsun Allah korusun birşey olsa vicdan azabı çekersin, keşke biraz daha yanında kalıp görseydim dersin. Bence iptal et ve seni koşulsuz şartsız bu yaşa getiren annenin yanında ol
(236 puan) tarafından
inan bu sene içinde defalarca gelip aylarca kaldım yanında 12 yaşındaki oğlumu bitürlü idare edemediler eşim desen bir haftadır konuşmuyo benimle gitmediğim için Annem in bilinci kapalı bizi duymuyo hiçbir tepki vermiyo ama kardeşlerimin yanında olmak bile iyi geliyo du bana bilmiyorum bi çıkmazdayım sanki
0 oy
(3,098 puan) tarafından
Annenin yaninda ol oglun kac yasinda
(236 puan) tarafından
Oğlum 12 yaşında ama anlatamıyorum derdimi günde 10 defa arayıp gel diyolar eşim desen asla konuşmuyo gitmediğim için
(3,098 puan) tarafından
Allah vicdan versin oglun da kocamanmis zaten anlayacak yasta maşallah. Ben olsam gitmem küsem küssün annene son görevlerini yap yaninda ol sonra pişman olursun
(236 puan) tarafından
Annem için vijdanim rahat iki buçuk yaşında ki oğlum la 40 gündür sabahtan akşama kadar hadtanedeyim annem yanlız değil iki kardeşim sürekli yanında ama bilmiyorum yine de yüreğim sızlıyo korkuyorum ya bir daha görmezsem diye
(3,098 puan) tarafından
Çok haklısın şartlarımı zorlardım brn ne kadar yaninda kalsan o kadar iyi senin jcin

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bsrars (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 206 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu
+2 oy
11 cevap 377 göst.
+3 oy
4 cevap 294 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde .................. (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,374 soru

23,706,269 cevap

311,965 kullanıcı

...