0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Sorum baslıkta ben kesin boşanırım gibi cevaplar değil de boşanmak isityorsunuz ama boşanamıyorsunuz suclu taraf karsı taraf. Bu durumda naparsınız nasıl davranırsınz

11 Cevaplar

0 oy
(657 puan) tarafından
Yaşanan olaya göre değişir bence yani duzeltebilecegim birşey ise yikmam yuvamı önce Bir düzeltmeye çalışırım ama başta da dediğim gibi olaya göre değişir 
-Reklam-
0 oy
(8,443 puan) tarafından
Düzeltmeye çalışarak, eğer boşanmıyosam ailem destek vermiyorsa çocuğum küçükse mecbur hata bendede yoksa düzeltmeye iyi geçinmeye çalışırım ama karşındaki hala aynıysa çocuğumu büyütür bosanirim bı şekilde kendi ayaklarımın üstünde dururum bana saygı ve sevgi vermeyen biriyle beraber olamam sonsuza denk  
0 oy
(7,108 puan) tarafından
Bosanamassam o beni bosasin diye deli rolüne girerim heralde 
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Yani atıyorum ailem arkamda değil kendime güvenmiyorum dersek devlete sığınırım heralde tabi suçunu kanıtlar niteliğinde deliller topladıkları sonra 
0 oy
(802 puan) tarafından
Suçu ne her konuda mı o suçlu çıkıyor 
0 oy
tarafından
Yani ben tam anlamadım ne sormak istediğini ama boşanmak istiyorsan boşan kendi hayatını karartma
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Neden boşanmadigima göre değişir. Piskopat peşimi bırakmayacak rahatsiz edecek boşanmayı kabul etmeyecek bir eş yüzünden bosanamiyorsam. İzimi kaybettirip kaçar giderim. 
0 oy
tarafından
karsi taraf suclu ve sucunun farkinda mi bosanamiyorsam, bosanmis gibi evde yasardim zamanla ne hal alacagi belli olur
0 oy
(2,685 puan) tarafından
5 yil ayri yaşayanlar otomatik boşaniyo diye kocasindan suan ayri yaşiyan bi tanidigim var  gerci onda durumlar biraz farkli ama okuyunca aklima geldi 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Ayrı yaşarım uzaklaştırma aldırırım 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 426 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (326 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 794 göst.
27 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisaenes2022 (130 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 126 göst.
17 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 401 göst.
19 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu

412,804 soru

12,428,311 cevap

45,569 kullanıcı

Kategoriler

...