0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (815 puan) tarafından
Merhaba hanımlar az birsey kenara attım da mikrodalga fırın almak istiyordum, biseyler ısıtmak için koca fırını çalıştırmak mantıklı gelmiyordu. Ama düşündüm de mikrodalga mı yoksa Airfrey mi daha mantıklı olur bilmiyorum fikir verir misiniz? Airfreyde hem pişirip hem ısıtma olması daha mantıklı gibi

10 Cevaplar

+1 oy
(4,100 puan) tarafından
Hem bişeylr pişirmek istiyorum diyorsan air fry al derim ben hiç mikro dalga kullanmadım o yüzden yorm yapmıyorum ama air fry aldım çk memnunm hem yemk ısıtp hem pişirebliyorm 
-Reklam-
+1 oy
(1,944 puan) tarafından
Airfrey al bence mikro dalga gereksiz geliyor bana 
+1 oy
(2,659 puan) tarafından
Eşim ısrarla aldı ısıtmada çok işe yarıyomus onu farkettim en basit olarak salebi tencere ısınsam dibi tutardı dikkat etmekte rağmen bunda 2dakikada mis gibi ısınıyo dip tutma filan hiç yok 
0 oy
(815 puan) tarafından
Kizlarrrrrr????
0 oy
tarafından
Airfrey kadar gereksiz bir mutfak eşyası görmedim 
(815 puan) tarafından
Mikrodalga mı alayım dersiniz sadece bir yemek ısıtmak için koca fırın çalışmasin diye almak istiyorum
tarafından
Mikrodalga hayat kurtarır kız
(6,437 puan) tarafından
Bende buna katılıyorum canım herşey ısıt ne güzel
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Mikrodalga var evde kullanıyorum illede lazım mı hayır ama kolaylık sağlıyor diğeri hakkında pek bilgim yok 
(815 puan) tarafından
sadece bir yemek ısıtmak için koca fırın çalışmasin diye almak istiyorum ama hangisi bilemiyorum shdh
0 oy
tarafından
Ben airfry da isitiyorum yemegi valla mikrodalga ozelligi var zaten onlardada 
(815 puan) tarafından
Hangiarka sizin? Xiaomi almayı düşünüyorum
tarafından
Kumtel 8bucuk litre olan buz acma ozelligini ısıtma olarakta kullanabilirsiniz demislerdi gayette guzel 5dakkada isitiyo
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Aynı fiyatsa airfry dha mantıklı canım onunda varmış mikrodalfa özelliği zaten 
0 oy
tarafından
İkiside var ama airfry alacağımı bilseydim mikrodalga almazdım 
0 oy
(4,387 puan) tarafından
Ikiside sağlıksız 
(1,247 puan) tarafından
Mikrodalga için evet diğeri için bir fikrim yok kolaylık için kullanılıyor bende sağlıksız buluyorum eşimin annesinde var alalım dedi istemedim ya

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 180 göst.
8 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Öykü'mün öykü sü (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
20 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Saliha22 (706 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 313 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,217 soru

23,690,335 cevap

310,898 kullanıcı

...