0 oy
213 göst.
Aile kategorisinde (161 puan) tarafından
Ya kızlar 1 senelik evliyim, esim asker. Severek evlendik. Ben cocuklara bebeklere cok düskün bi insanım. Telefonumda alakalı alakasız sağda solda gördüğüm oyunlar oynadığım tanımadığım tanıdığım bir sürü bebek cocuk fotoları vardır asırı düskünüm cocuklara bayılıyorum. Hayatım boyunca da hep cocuk sahibi olmayı hayal ettim. 29 yasındayım. Evlendiğimizden beri oğluna düskün oğluna haşa tapan bi kayınvalide ile uğrasıyorum bilen bilir. Gurbette olmama rağmen 2 kere ayrılmalara geldik bu sebepten. Kayınvalidem yüzünden cocuk düsünmemeye basladım asla cocuk sahibi olamayacağımı düsünüyorum. Bu beni cok yaralıyo. Sizlerin actığı hamileyim doğurdum vs postlarını gözyasımla okuyorum. Öyle bi kadın ki hayattaki tek gayesi beni şutlamak. Ve ona hicbi zaman saygısızlık etmedim her seye rağmen hala evine giderim güler yüzümü eksik etmem ama yok. Sizce 2 ya da 3 ya da bilmem kac yıl sonra bi seyler oturur mu evlilikte ya da ne bileyim cocuk fikrini bu meselelerden soyutlayabilir miyim? 

5 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Sen ilerde boşanırım diye mi düsünuyorsun?
-Reklam-
0 oy
(6,334 puan) tarafından
Bu senin eşinin huyuna karakterine bağlı. İyi bir eşse ve ondan iyi bir baba olacağına inanıyorsan kaynananı boşver. Ama anasının ağzının içine bakan bir kocan varsa, seni değil hep annesini tutuyorsa bence çocuk yapma çok pişman olursun.
(1,752 puan) tarafından
Aynen bende bu kısmı merak ettim. Ne olursa olsun annesinin sözünü mu dinliyor yoksa seni mi?
(161 puan) tarafından
İlk önce beni dinliyo annesinin bana yaptıklarını anlatıyorum bana hak veriyo gidip annesine soruyo karıma böyle yapmışsın diyo annesi de hacı hoca tayfadan Allah kitap sohbetler Kur'an kursları öyle biri sözde! Yeminler ediyo yapmadım etmedim diye. Hem annesi olduğu için hem de ağzı dualı neden yalan söylesin ki diyo konduramadığı icin günün sonunda ben alıngan oluyorum bunda bi sey yok deniyo ve kapanıyo mevzu.
0 oy
tarafından
evlilik en az 5 yıl da oturuyor neyin ne olduğu tam anlamı ile ortaya çıkıyor çocuğum olsun ilerde boşanma olırsa ona hakkı ile bakarım diyorsan yap çocuğun ile vakit geçir ama yok ben yapamam dersen çocuk yapma bekle ve gör zamanla herşeyin hayırlısı 
0 oy
(4,950 puan) tarafından
Kocan iyiyse ve mutluysan yaşın geçmeden yap bence cocugu
0 oy
(799 puan) tarafından
Acaba annesi ile iletişimini kocana yansıtmasanmı 

Hatta gurbetdesin nasıl bu kadar müdahil olabiliyor annesi.

Eşin eğer de tutuyor vs sonra annesi ile konuşuyor ise işler meseleler sadece gereksiz uzuyordur ..

Annesini kafanda bir şekilde çözmen lazım

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 2,002 göst.
0 oy
39 cevap 351 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Bayanistanbul (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 563 göst.
12 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Kerem'in annesi❤ (2,704 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Yasmin65 (334 puan) tarafından soruldu

379,740 soru

11,368,019 cevap

34,849 kullanıcı

...