Allah 'ın izniyle kalmayacaksın canım seni çok iyi anlıyorum bende böyleydim ama geçecek bu günler amann boşuna üzülmüşüm deyip sende başkasına teselli olacaksın bolca meryem süresi oku canım benim
Kuzum benim de 2 sene olmadı hep bir umutla test yaptım çok ağladım ama eşim hep destek oldu bende senin gibi arkadaşlarım hamile olduğun da ya internette TV gördüğümde çok ağlardım bazen eşimden habersiz çok gece ağladım ama Rabbime şükürler olsun şimdi 32 haftalık hameliyim kızımı kucağıma alacağım günü sayıyorum fazla kafana takma sakın rabim en kısa zaman da ve doğru zamanda nasip etsin sana bende kendimi çok eksik hisederdim ama rabimin bir bildiği varmış nasip etti rabim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah cnm seni çok iyi anlıyorum uzun oldu hakini helal et
Ablamı gördum sende.. 5 yıllik evli ve cocuk hasretiyle yanip tutusuyor Allah kimsenin kucağını bos bırakmasın
canım bak benim 6 yıl olmadı bebem çünkü kist vardı bende ben sabrettim arada allah ım benimde evladım olmuycakmı hakkımda hayırlısı bumu dedim hiç isyan etmedim sonra kendiliğinden oluverdi şimdi ise 2 oğlum doğdu oda 2 aylık olcak olacak daha yeni evlisin elbet olacak
Yaaa yapma kurban olurum kıyamam sana ağlatacan beni rabbim hayırlı zamanda nasip eder kuzum
Tabiki olacak bak gör sende bu sevinci ve duyguyu
1,486,267 soru
24,298,739 cevap
343,930 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın