0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (294 puan) tarafından
Kizlar çok büyük salgın varmış hastaneye giremedik bugün kuyruk var çok fazla bütün çocuklar hasta valla 

3 Cevaplar

0 oy
(13,775 puan) tarafından
Ahh ahh bide eltime anlatabilsem sunu gelme diyorum ya acik acik yok yine damliyo
(294 puan) tarafından
Niye kız eltindemi hasta :D
(13,775 puan) tarafından
Kiz oglu 1e gidiyo bide 3.5 yasinda var. Okul acildigindan beri surekli hastalar bide ailecek. Kucugun bagisikligida cok dusuk hic iyilsemiyo. Benimkide 27aylik bide hamileyim gelme diyorum iyilesin oyle gorusuruz diyorum tamam diyo. Dun kaynim gece midesi bulanmis buyukte bogazim agriyo demis. Dun saglik ocagina gidip ilac almislar kaynanam burda diye buraya geldiler kapiyi bi actim hepsi karsimda basimdan vurulmusa dondum. Allahim sanki turkce konusmuyorum
(4,959 puan) tarafından
Açıkça ortalıkta söyle canm ben affetmem soylerim kendileri hasta olnca umrunda olmuyo demekki
(13,775 puan) tarafından
Kiz soyluyorum soyluyorum hasta olan bana gelmesin diyorum cagiriyo gitmiyorum anlamiyo ya valla
-Reklam-
0 oy
(18,684 puan) tarafından
Ayyy hiç deme o gün sağlık ocağına gittim pelesilin verdi Özel hastaneye gittim vurunmaya  orasida tıklım tıklım Buda Beta salginiymiss bitmedi gitti
(294 puan) tarafından
Ayyy vallaha çocuklar hep hasta yaaa
0 oy
(13,026 puan) tarafından
Hiç sorma ya bizde hastayız zaten okul açıldığından beri düzelmedi büyüğü bide eve getiriyor bugun küçük iyice kötü oldu

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
4 cevap 247 göst.
+1 oy
3 cevap 190 göst.

Kategoriler

1,491,985 soru

24,379,167 cevap

348,597 kullanıcı

...