0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (11,928 puan) tarafından
Çıldırmak üzereyim .bir banka müşterisine bu kadar mı yardım etmez.daha önce bir borcum vardı.neyse son 500 TL oduyemedim.bir avukat aradı yok işte takibimize düşmüş icraya dusucek hemen yatırın diye.yakinda da şube yok.avukqta söyledim.qkbankin linkini atalım internetten yapın dediler .yaptık linkten.ama.bir ödesin vs gibi bir dekont bir mail hiç birşey gelemedi.acaba dolandırıcı mi diye korktuk.akbanki arıyorum.bir tane müşteri temsilcisine bağlanamiyorum.neymis hattının operetoru değiştirmişim mesaj gelemiyormus.supheli işlemlerden bağlanıyorum diyor ki biz goremiyoruz .hesap hareketini.nirmal temsilciye bağlan .anlatıyorum mesaj alamıyorum bağlayın diyorum onu da yapmıyorlar şaka gibi.bloke de ATM den kartla kaldiriliyormus.aylar önce tüm kartları kapattirdim.yok hiç bir şekilde yardımcı olmuyorlar.tam anlamıyla şaka gibi

1 cevap

0 oy
(259 puan) tarafından
Mobil uygulamadan bakınız
(259 puan) tarafından
Eğer Ki numara değiştirmişseniz akbankınız eski numara üzerindeyse ya şubede yapacaksınız.yada müşteri hzimetleri ile görüşün size bi link atacak beyaz kağıda yeni numara ekleme talebi eski numara silmesi için dilekçe gibi bişi hazırlayacaksınız en son imza.kimliğinizin ön arka fotosunu  aizinle beraber çekilmiö hali istenecek bide bi videolu hali.gmailden o linke atacaksınız.ben pep hesabımı öyle yaptım ama türkiye finans hesabımı şubeden yaptım
(11,928 puan) tarafından
Hayır sadece operatör degistirdim
(259 puan) tarafından
Tek çare o zaman müşteri hizmetlerine bağlanmak
(11,928 puan) tarafından
Bağlanmaya çalışıyorum bana diyor ki sms gelemedigi için baglanamiyorsunuz
(259 puan) tarafından
Başka bi telde kendi numarana mesaj at eğerki gelmiyorsaa o zaman senin hattında bi sorun var yada telde
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 382 göst.
20 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kurabiyelerinannesi (2,722 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 494 göst.
26 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.
5 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,742 cevap

44,539 kullanıcı

Kategoriler

...