0 oy
1,006 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (33 puan) tarafından
Merhaba hanımlar bizim evimiz dubleks ama üst katını biz kullanmıyoruz depo gibi kullanıyorum. Alt kat bize yetiyor çok şükür. Kayınvalidemler kirada oturuyor ev fiyatları da malum yeni ev almak dünya parası kirada çok birde eşimin erkek kardeşi var. Eşime ev almışlar onada ev almak istiyorlar 

Üst katımıza gelmek istiyorlar benimle konuştular bende kabul ettim Allah var hiç gelinleri gibi hissetmedim kızları gibi davranırlar kayınvalidem bu zamana kadar gelip hiçbirşeyime karışmadı evlerine giderim elimi birşeye sürdürmez eşimin almadığı birşeye kayınpederim hemen kendisi gider alır falan bende onlara zorluk çıkarmak istemedim zaten ekonomik olarak herşey uçmuş.

Benim endişelendim sonuçta altlı üstlük oturucaz evimiz ayrı olacak bu ilişkimiz bozulur mu?

24 Cevaplar

0 oy
(747 puan) tarafından
Latli ustlude olsa kapiniz bir mi merdiven varmi arada. Eger varsa merdiveni iptal ettirin kapinizi da ayirirsiniz sorun olmaz 
-Reklam-
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Üst katttaada mutfak fln varmı . Benm.kaynvaldmn evi dublexti içten merdiven ama mutfak alt katta .üstte yok bz kiradayz çok söyledi gelin burda oturun dışardan merdiven açarız istemedim huyunuda bildiğim için Çocuğum var bı ağlasa niye agliyo der dibinde biterdi eminm .
0 oy
(150 puan) tarafından
Bu kadar iyiyse kayinvaliden bozulmaz ama ilk günden iki ayrı ev olduğunu hissettir yoksa yeme içme kalkma hersey birlikte olur bu sefer sıkıntı olabilir 
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Bence hata ettin.....

Tabii bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 304 göst.
9 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 737 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 716 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 885 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu

411,528 soru

12,388,384 cevap

43,649 kullanıcı

Kategoriler

...