Merhaba kızlar biz şuan Niğde de yaşıyoruz iki yıllık evliyiz bir yaşında oğlum var saglikciyiz burada ev aldık şuan onun taksitlerin ödüyoruz benim ailem İstanbul'da yaşıyor eşiminkiler Balıkesir de eşim ocakta açılırsa eğer tayin istemek istiyor Balıkesire ama ben gitmek istemiyorum. Niğde'den balikesir de İstanbul da çok uzak olduğu için eşim ailesinin yakınına gitmek istiyor hem bu şekilde İstanbul'a da gidersin falan diyor ama ben hiç istemiyorum çünkü biliyorum orada her gün annemlere gidelim yok ablamlara gidelim onlar gelicekler eşim sürekli annesinin yanına gitmek isteyecek böyle iyiyiz sene de bir kez gidiyoruz uzak olunca da gidince tatlı oluyor yakinlasinca herşey kötü olacak diye çok korkuyorum ve hiç istemiyorum ama eşim illa gidecek sadece kendini düşünüyor napacagimi hiç bilmiyorum sizce gitmek iyi fikir mi çok üzgünüm anlatacak kimsem yoktu bende içimi size dökmek istedim okuduğunuz için de teşekkür ederim şimdiden
Bizde 10 saat uzaktaydık.aileler 2yakın şehirde oturuyor. Eşim kendi ailesinin olduğu yere tayin isteyelim dedi (benim ailemin yaşadığı yerde iş imkanı yok) bende iki yerde olmasın, ikisine yakın yer olsun dedim. Aynı şehir olursa olacaklardan ben sorumlu değilim, çok sorunlar çıkar, dedim. Baya korktu 1 saat yakına geldik iki yerede.. Ama olduğumuz şehir iyi olsaydı Konya gibi falan gelmek istemezdim. Şehir değiştireceğimiz için ailelere yakın tercih ettik
1,487,515 soru
24,317,164 cevap
345,122 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın