0 oy
590 göst.
Diğer kategorisinde (2,161 puan) tarafından
Çok fena pişik olmuşum :( bebişe hametan kullanıyordum pişik olunca bende de işe yarar mı bir tane de locoderm var doktor pişiği çok olursa mercimek kadar sür demişti bebek için ben kullanabilir miyim acaba onu ya da bildiğiniz doğal bir şey var mı?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanın bir sorun olmaz bence bol bol gavalandırın geçmiş olsun ☺️
(2,161 puan) tarafından
Çok utandım sen öyle gülünce:D
-Reklam-
0 oy
(54,509 puan) tarafından
arko krem . fito krem. travazol krem bunlar iyi geliyo
(2,161 puan) tarafından
Teşekkür ederim arko var bir deneyim
tarafından
Atkı kremi kendi poponuza mi sureceksiniz. Cesaretinize hayranim
(54,509 puan) tarafından
arko zeytinyağlı krem kizimada kullandim kendi totomada surerim niye sasirdin
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Hayatımda hiç pişik olmadığım.icin şaşırdım :D
(2,161 puan) tarafından
Kız hiç deme ben de ilk defa oldum hava soğuk üşütürüm diye tayt üstüne eşofman giydim biraz da işim vardı çok dolandım koştur koştur yürüdüm falan anaaa sabah bir kalktım pişik olmuşum :D
(8,789 puan) tarafından
Hadi ya geçmiş olsun:D
0 oy
(948 puan) tarafından
Eşim olmuştu benimde adam bacaklarını ayırarak yürüyordu ne pudrayla geçti
(1,286 puan) tarafından
Hahah benim eşim de kızın bepanthol kremini sürer sjsjjs
tarafından
Ay hakkını helal et çok güldüm :D
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Evet canım geçiriyor kullan 
0 oy
tarafından
Oğlumda vazelin kullanıyorum hemen geçiriyor. 
(1,165 puan) tarafından
Vazelin petrolden üretiliyor biliyorsunuz değil mi yani çok zararlı
tarafından
Teşekkür ederim. Sırf merak ettiğim için soruyorum vazelini hangi durumlarda kullanıyorsunuz peki.
(1,165 puan) tarafından
Rica ederm canım ben çocuklarımda kullanmiyorum açıkçası. Kendimde de mecbur kaldığım durumlarda kullanıyorum. Ayak topuklarina yatmadan önce sürüp çorap giyince yumuşacık yapıyor. Ama dediğim gibi hiç sağlıklı değil. Şu an mecburen kulaklarım için kullanıyorum. Vazelinli pamuk kapatiyorum kulaklarıma banyoya girmeden önce şu kaçmasın diye. Malesef kronik egzema var kulaklarımda su kaçmaması lazım
tarafından
Geçmiş olsun. İlk doğduğunda herşeyi denedim en iyi kremleri denedim ama olmuyordu. Alerjik bebek kendisi dış dönemi de gelince pisikler bitmiyordu. Bir yasindan sonra vazelin denedim çözümü orda buldum. Pişik önleyici olarak değil de pişik tedavisinde kullanıyorum diyeyim onun dışında poposuna birşey kullanmıyorum. Eczanedeki sayısız kimyasalla yapılmış kremler de vazelinden pek farksız değil. Çok ağır olan pisigi bile diğer gün e kalmıyor hafif olanlar sonraki alt açmaya bile kalmiyor.
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım pişiğe en iyi gelen fondotendir.biz öyle yapıyoruz daha çabuk iyileşiyor.
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bnde de oluyor cnm bazen yani ben adet zamanlarımda olurum nedendir bilmem sürekli temzide tutarım kendimi ama her adette öyle oluyorum oğlumun pişik kremini kulkanıyorum bnde iyi geliyor 
(1,527 puan) tarafından
Bende geç fark ettim bekarken farkına vardım hatta annem saçmalama bide pislik çıkarma diye kızardı ama tekrarlayınca anladım bana marka fark etmiyor hepsi yapıyor tabi kötü markalar daha çok yapıyor
(1,467 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm sayende en azından faha erken fark etmiş oldum yoksa bir kaç kullanımdan sonra elimdeki bittikten sonra yine bimden alacaktıma ama almam kullanmam artık o bana iyi gelmiyorsa sizinde cildiniz hassas demekki
(1,527 puan) tarafından
Ne demek canım faydam olduysa ne güzel evet ben dermatit atopik cilde sahibim herşey alerji yapar yara yapar malesef
(1,467 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm öyle olunca maalesef çok sıkıntı oluyor
(1,527 puan) tarafından
Teşekkürler canım aynen öyle
0 oy
(8,933 puan) tarafından
Oda olur pudra vazelin hepsini kullan. Hatta kremi gece yatarken sur sabaha hiç bişey kalmaz
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Kendine mi kiz
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Arko tüp krem dene çok iyi geliyor ben bebegimede kullanıyorum çok memnunum 
0 oy
tarafından

Totoşun açık gez evde :D kremi sür havalandir :D :woot:

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 99 göst.