0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (150 puan) tarafından

Merhaba kizlar direk konuya gircem bu lekelenme ilk defa böyle başıma geliyor afedersnz bu soruyu sordugum için bz ayın 28 de bı birliktelik yaşadık 29da adet oldum normalde 4 veya 5 gün sürüyor adetim doğum öncesinde sonrasida hep böyleydi ay buqun 8 oldu adetim bitti ama 3 gündür hep lekelenmeler var yapış yapış hamile olma ihtimalim olablrmi ben mi sacmliyorm acaba hem adet olup hem böyle hamile kalan varmı varsa belirtileri nelerdir özür dilerim soru için :(

3 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Açık pembe mi lekelenme 
(150 puan) tarafından
Hem açık pembe hemde kahverengi ikisinde geliyor
(1,367 puan) tarafından
Üstüne görmede açık pembe bi akıntı olur. Adet gibi parça düşmez. Sadece kahverengi akıntı olsaydı adet sonu olduğu için derdim de pembe olunca üstüne görme ihtimali de oluyo. Bi doktora git istersen. Ben de suphelenmistim bi ara baya araştırdım ondan biliyorum
(150 puan) tarafından
Bı sağlık ocağına gdeyim olmazsa belirtilerde yok lekelenme dışında ama doğumdan öncesinde sonrasida hc boyle şey yasamadgmdan korktum şuan için ama ne gelirse Allah'tan korunuyodukta adet kanı gbide değil adetim biteli 4 gün oldu günde 3 4 damla şeklinde lekenme oluyor işte ondan yazmak istedim buraya
(1,367 puan) tarafından
Nasıl korunuyosun.  Hakkında hayırlısı olsun inşallah
(150 puan) tarafından
Canım eşim korunuyo hayırlısı ne diyelim şuan bulundgmz bölgede hastane şartları iyi değil ondan dusunmuyoduk olursada Rabbimden artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ya ben 2 gebelik geçirdim ikisinde de hiç yerleşme kanaması olmadı birinde dediğin gibi lekeler geldi düşük yaptım.
0 oy
(18,165 puan) tarafından
Hamile değilsin bence ama için rahat etmezse kan ver

İlgili bir soru bulunamadı

412,518 soru

12,419,634 cevap

45,162 kullanıcı

Kategoriler

...