Eşim geldi işte sen diyo benim babaları hiç sormuyonmu diyo soruyorum dedim senden daha çok hemde bana küfürler ediyor pis pis soracaksın babamı seni babama kurban ederim diyo ben her gün soruyorum niye böyle bir şey diyo eşime onuda anlamadım 10 yılımı verdim be size bu yıl ayrildim bırakında evimde oturayım bir üstümde oturuyorsunuz diye her gün soruyorum sizi allah'a havale ediyorum hakkimi
Allaha bırak terbiyesızı onlar ve eşin bılmesın Allahım bılır
Seni babama kurban ederim ne demek ya
Ay saçmalık ne demek seni kurban ederim
Her gün aramak zorunda mısın ? Herkesin işi gücü var hep müsait olamıyor insan. Esin saçmalamış. Kaldı ki o senin aileni her gün arayıp sorar mi ? Sormuyorsa sende sorma
Fena sinirlendim yaa kurban ederim ne yao zaman evlenmeseydi. Iki gun yemek yapmasan evine bakmasan bak bakalim anne babası iki gün bakabilecek mi ona bide seni onlara kurban ediyor. ayrica hergun sormak zorunda degilsin ne saçma şey yaa. Bu erkekler ne hakla kadinlara küfrediyorlar. Eş annedir babadır kardestir namustur. Allah ıslah etsin.
Hey Alahim kavga yer ariyan herifler derdiniz ne yaf birak ana babayida evine huzuruna bak bunlara omrunu hic feda etmiycen ne anlarlarki nankrler evlenince ana baba kiymetli oluyo yada evini ayirinca beraberkende gecinemezler laf gelir gne seni bulur
1,493,644 soru
24,403,631 cevap
350,328 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın