İlk esimle ayrildigimda kizim 4 yasindaydi.. ben de aldatma sebep ayrilmistim. O kadar iyi anliyorum ki seni. Ben babasindan koparmadim, hala surekli gorusurler zaten cok yakin oturuyor yurume yolu 10 dakika. Kendi hirslarima cocugumu katmadim, ne zaman isterse gordu aldi kendi evinde oda yapmisti orda babasiyla da kaldi, oyle su gun su saat olaylarina hic girmedim, babasi varken yoklugunu ceksin istemedim. Simdi kizim 13 yasinda ben tekrar evlendim ve bir de oglum var. Kizim bana hep der anne ben sizin ayri oldugunuzu anlamiyodum bile cunku babam hep yanimdaydi der.
Biz ayrilirken konusmustuk, bu ikimizin arasinda bir sorun kiz bu durumdan etkilenmeyecek ne gerekirse yapilacak diye. Cok sukur ki minimum hasarla atlattik o donemleri. Burda iki tarafin yapici ve mantikli olmasi cok onemli. Kendi egoma cocugumu kurban etmem. Hic kimse ama hic kimse kizimin babasi hakkinda tek kelime kotu konusamaz, konusturmam. O onun babasi, ne zaman ne kadar isterse yaninda olacak. Ben boyle atlattim sureci. Dilerim senin ve yavrun icin en sorunsuz sekilde gecer bu donemler.