0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Gündüzleri emmiyodu zaten geceleri de çok uyaniyodu zamanı da geçiyor 25 ayını geçeli 1 hafta oluyor bende bu gece vermedim konuştum anlamadı tabi şuan iç çeke çeke ağlıyor uykusuda var kucağıma aldım biraz rahatladı inmek istedi meme diye ağlıyo esnemeye başladı umarım uyur kararlıyım dönersem zaten buda beceremem oğlum da anlar ağlayınca verir der alışır bu uyandikca gece napicam ben biberon istemiyor. Bu kadar ağlamaz sanıyordum çok ağlıyor normal mi dokunmamı istemiyo

6 Cevaplar

0 oy
(12,532 puan) tarafından
Ben ilk gece full ayagimda salladim kendimde oyle uyudum ayagimda hic indirmeden
(276 puan) tarafından
Hiç gelmek istemiyor
(12,532 puan) tarafından
Ablamda hic almadi ayagina canim oyle agladi. Maledef 3 gun boyle geciyo
(276 puan) tarafından
İçim parçalanıyor bı yeri aciyomus gibi vuruşum gibi sanki öyle bağıra bağıra ağlıyor
-Reklam-
0 oy
(4,094 puan) tarafından
İlk 1 hafta böyle zor oluyor heleki ilk günler sabret o da alisacaktir
(276 puan) tarafından
Başım çatladı yarım saattir ağlıyor bide dövmüş gibi
0 oy
(17,743 puan) tarafından
Gece uyanırsa bişey verme gece yemeğine alıştırma sakin sen ayaginda salla salla o yorulur uyur gündüzde fazla uyutma ki gece uyusun  

Göğsüne saç koy migdesi bulanır yanaşmaz yada siyah biseyle karala
(276 puan) tarafından
Vermiycem göğsüme yara bandı sardım iç çeke ağlıyor bide çok bağırıyor duyan bişey sanacak gündüz uyumadı uykusu geldi daha da çok ağlıyor
0 oy
(276 puan) tarafından
Ben napicam ya hala susmadı yazık kıyamıyorum da
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Benimki de 20 aylik gunduz zar zor kestim ama gece emmeye devam. Uyuturken vermiyorum kendi kendine uyusun diye dun abartmiyorum gece oniki bucuktan üçe kadar agladi kafasini yerlere vuruyor. Bi babasi aldi bi ben ama bittik en son esim arabada gezdirdi uyuya kalmos getirdi.

Bu gece hic emzirmiycem ama neler olacak kim bilir ah ahhhh
(276 puan) tarafından
Şimdi kalktı uyumamak için direniyor meme meme diye geziyo napacam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
0 oy
(11,836 puan) tarafından
Bende daha bu gün konuştum annemle .önümüzdeki ay 2 yaş olacak.nasil keserim bilmiyorum.cok duskun

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 278 göst.
22 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (276 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,620 cevap