0 oy
101 göst.
Aile kategorisinde tarafından
39haftalik muanem varda bana ne der gün falanmi verir ilkim normal dogumdu bunda kaca kadar bekletirki

3 Cevaplar

0 oy
(11,848 puan) tarafından
E bi sikintin yoksa bekletir yani. Agri sanci kanama su gelmesi vs.gibi
tarafından
yok  rahatim aslinda
(11,848 puan) tarafından
Ultrasonda nstdede sikintin yoksa bekletir bence
tarafından
en fazla kaca kadar beklenir
(11,848 puan) tarafından
41e kadar bekleyen var canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
40 haftaya kadar bekletir canım normal durumlar gerçekleşmezse suni verir normal doğum olmazsa sezeryana alır çantanı hazırda tut sen 
tarafından
cantam epeydir hazir bekliyor hani artik 3gunde 1 gelmi der nasil Yapar
tarafından
Ben 1 kez doğum yaptım canım onda son haftalarda randevu fln bulamıyordum sabah erkenden eşim gidip sıra alıyordu muayene oluyordum son haftalar tehlikeli oluyor benım gebelik zehirlenmem vardı
tarafından
evet malesf bende sira bulamiyorum gittigimde soracagim sira işini
tarafından
Sabah 7 de gidiyordu eşim canım baya erken gtmek gerekiyor sıra alıp eve geri geliyordu doktorlar 9 dan sonra geliyordu bizde ona göre gidiyorduk hastaneye biz gittiğimizde bile baya uzun kuyruk oluyordu yinede aklına takılan durum olursa acil de bakar sana son haftalardasın diye sırayı randevuyu dert etme
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Suyun ve sancin olmazsa 40 hatta 41 i bekletir açılmama da bağlı tabi eğer acikman varsa suni sanciylada alabilir gün verir sezeryan olmadığı için normal doğumun günü belli olmuyor 
tarafından
evet canm hani bu süretce beni hergunmu cagrir yoksa 3 gunde 1mi
(7,375 puan) tarafından
Acilman var mı hiç bu açılmama da bağlı sancin olursa gel diyebilir 2 günde 3 günde bir çağırabilir
tarafından
bilmiyorumki.hergun hurma.yiyorum.merdiven inip.cikiyorum
(7,375 puan) tarafından
Eğilip kalkma hareketlerini yap sancın olursa suyun nişanın gelirse git bide ben doğuma tahta olsun açıklık olsun diye duvar bile silmiştim eğilip kalkayim diye bulaşık makinası yerlestieip duruyordum özellikle eğilip kalkıyordum gece bulantı oldu ertesi gün hastaneye gittim 8 cm açıklık var bu gece dogurursun dediler dogurmadim gündüzde yürüdüm 12 cm le doğuma girdim ama doktor hatası çok oldu bizde yoksa çok rahat doğum yapardım yani
tarafından
ilkimde 40 haftada geldi nişanim belki bundada öyle gelir ben elmde yikiyorum.bulasigi makinayi mecbur oldukca aciyorum
(7,375 puan) tarafından
Canısı zaten nişan gelince hemen dogurmuyoruz ama en azından seni yatirabilir doğumun yakın olur diye sancin olanilir yani en fazla 41 i beklersin açılma olursa suni de verir alır yani Sağ salim al kucağına inşallah
tarafından
insallah ama ilk oglumda nişan geldigi gibi sanci bastrdi bana
(7,375 puan) tarafından
Hepsinde aynı olmuyor kkiz belki buda öyle olur belki olmaz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 213 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
23 cevap 665 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu