0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
............

11 Cevaplar

0 oy
(4,232 puan) tarafından
Sende yap aynı şeyi canım çağır milleti onlara söyleme bakalım ne dicekler evi iyice sahiplenmişler
tarafından
Zaten halası da çok cıvık biri çocuk hiç iyi şeyler ogrenmiyor. Ama eşim bunu algilayamiyor
(4,232 puan) tarafından
Allah eşini islah etsin ne deyim canım sen onu tehtit et :D seneye kreşe veriyoruz yoksa işten çıkıcam ben bakıcam çocuğuma de
tarafından
Tehdit de ettim canım çik dedi :)))) büyüsün de bakicaz artık ikna ederim bir şekilde inşallah
(4,232 puan) tarafından
İnsafsız :D amaaann bilemedim bacım bi laf diyosun bin laf işitiyosun eğer aranız iyise hiç kurcalamamkta gerekebilir bilemiyorum sen daha iyi bilirsin:D
tarafından
Teşekkür ederim canım :)
-Reklam-
0 oy
(8,159 puan) tarafından
Kesinlikle söyle. Çok abes bir durum
tarafından
Soylicem. Tepmimi koydum ama yetmez bence yine yaparlar. Eşime dedim ben kizayim dedi ama yemekteyken eşim yoktu. Şimdi onu doldurdum saldım gibi olur dedim bişey dedirtmedim
(8,159 puan) tarafından
Hayır canım kendin konuş. İnsanlar konuşa konuşa anlaşırlar. Bu arada eviniz ve sizin değil de herkesin sanki.
tarafından
Evet öyle :))
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Çok kızardım da zaten maaile yaşanan evlerde düzen oturtmak çok zor olur 
tarafından
Geçen sene de zor olduğu için bu sene ben cagirmayalim dedim eşime ama onlar alıştığı için geldiler ben de bişey demedim
0 oy
(13,665 puan) tarafından

Değişik bir yaşama biçimi herkes bı arada 

Ben tepki vermezdim sonuçta onlarında evi sayılır
tarafından
Ama bana en azından diyemezler mi ben işten geldim pijamami giydim. Başım açık pijamalı şekilde kapı çalıyor
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Kendi evleri gibi benimsemişler sanırım. Seni takan yok gibi
tarafından
Sanırım öyle olmuş
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Ben misafirden cok evdeki kalabalığa takildim sizde kalıyorlarsa zaten onların yeme içmesine anca yetişir maaşın hic mantikl8 değil  bence 
(1,111 puan) tarafından
İşi bırakın bebeğe kendiniz bakın demek istiyor Hiradeniz hanım
tarafından
İşi bırakma imkanım yok ama. Sadece para değil kariyer de yapıyorum :)) ofis acana kadar sabrediyorum
(2,466 puan) tarafından
O zaman sabret arkadaşım büyüklere laf dinletmek güç hem çocuğuna bakıyoruz hemde laf işitiyoruz derler kocanla aran açılır
(2,466 puan) tarafından
3 yıl sonra acicakmissin ofisi allah yardımcın olsun valla bizim ev duyusunda senden başka herkez var evde ben katlanamazdım heralde kardeşin yada gorumcen baksa sadece çocuğa hepsinin gelip kalmasına ne gerek var orayı kendi evleri görüp kafasına gorede insan cagiriyolar
tarafından
Aynen cagirmalarina da kızmıyorum tamam yorgun oluyorum halim olmuyor ama cagirsinlar nolcak diyorum bu sefer de haber bile vermiyorlar. Uygun dille söyleyeceğim artık yapacak bişey yok
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Çok merak ettim ne iş yapıyorsunzi 

Evde o kadar çok kişi var ki çocuğu bıraksan bu kadar sinir stres olmaz yeminle ben asla katlanamam 
tarafından
Muhasebe işi yapıyorum. 3 yıl sonra ofis acicam inşallah
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla kusura bakma ama bi bakici tutsan daha iyi senin icin 1 kisinin gelip gitmesi nerde 3-4 kisinin kalmasi nerde bide nasil rahat ediyorsun onlarin yaninda yorgun geliyorsun uzanmak istedin salonda ne yapiyorsun 
tarafından
Uzanıyorum :))) eşim bakıcı ve kreş istemiyor annem bakcak diyor bakıcıya yada kreşe vermektense işi bırak kendin bak diyor güvenmiyor
(1,439 puan) tarafından
Ama boyle senin icin zor olmuyor mu saginda solunda her tarafta bir kafa
tarafından
Zor oluyor tabiki. En çok da kişisel bakım işim Zor oluyor
0 oy
(53,672 puan) tarafından
esin konuşsun daha iyi 
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Yani kim kime dum Duma evde bu kadar birlik içinde yaşıyorsanız onlarında evi olmuş istediğini çağırırlar. O yüzü en başta vermişsiniz görümce kardeşin o bu ne alaka sizin evde tuhaf bir yaşam 
0 oy
(89 puan) tarafından

Bizimki kaynanamlar pat diye gelirler. Müsaitler mi değiller mi demezler. Bir sefer kapıyı sabahlıkla açtım ama yine anlamadı:D sinir oluyorum ama elimden bir şey gelmiyor canım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,596 soru

24,004,529 cevap

327,518 kullanıcı

...