0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından
Kizlar 4 cm açılmam var ama sancım yok 38 haftalik doktor yatis dedi yatmadım kendi sancimin gelmesini bekliyorum geceden beri istediğin zaman gel yatış yapalım dedi korkumda var birsey olursa bebeğe diye suni sancı almalı mıyım bekleyim mi sancım olması için ne yapmam lazım hurma felan yesem olur mu 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Açılma varmış canım bilemiyorum yerinde olsam hastanede kalırdım tabi sen bilirsin 
-Reklam-
0 oy
(15,437 puan) tarafından
Hurma ye, yürüyüş yap, merdiven çık, banyo yap. Benimde 2 cm açilmam vardi ve sancim yoktu. Dediklerimi yaptim ve gecesine 9 cm açilma ile hastaneye gittim. 
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Canım açılma varsa gitmelisin yani Bir baksınlar en azından benim komşum da açılması vardı sancısı yoktu suyu gelince anlıyor ki yani doğum başlamış ama diyor ki hiçbir şey hissetmedim ve hastaneye gittiğinde 8 santim açıklıkla gitmiş Ama hiçbir şekilde diyor hissetmedi ben sana Suni sancı vermişler doğum yapmışti
(622 puan) tarafından
8 santim açıklık üstüne suyu gelmiş niye suni sancı vermişler ki
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Acilmanda iyiymis suni al hemencecik dogurursun
0 oy
(7,702 puan) tarafından
Benimde gittiğimde 4 cm di sancım hafifti ama suyum gelmişti yattım hastanede 6 7 saate dogrudum
0 oy
tarafından
Canm acilman var bebek aşağıya inip Allah korusun kötü birşey olabilir benm de 36 haftalık 2cm acilmam vardı sancım yok fiye gece Nisan gelmesiyle gittim 5cm acilmam olmuştu tabi sancı yok suni sancı verdiler 4 saat sonra dogurdum 

Sende bekleme git zatn 38 haftalık olmuş suni sancı veririler bekleme git 
0 oy
(1,986 puan) tarafından
4 cm ile 23 saat hastanede bekledim en son suni sancı verdiler yarım saatte doğurdum 
0 oy
(622 puan) tarafından
Kız benle aynı duruma düşmüşsun sen bende 37+2 de doğum yaptım ve suni sancısız 35. Haftada 3 cm acilmam vardı ama ben bişey hissetmiyordum sancım yoktu yani 37+1 de hafif bı sancı oldu bı baktiralim dedik gittik 4 cm olmuş kuzenim ebe zaten o dogurttu özelde doğurdum tanidikti doktorlar filan Medipol de yaptım kuzenim dediki git eve ilk doğum zor olucak burda suni sancı verilir ikinci doğum olsa eve gitme derdim ama şuan evde çekmen en iyisi eve gittim nişanim geldi sancım başladı sabaha kadar evde çektim takı sancılar aralıksız kesintisiz olana kadar sonra gittik doktora sabah 6ydi girdim 10 cm açılma ile mis gibi 6.30 kızım kucagimdaydi çatım dardı benim senin durumun ne bilmiyorum tabi ilk dogummu sorunlu gebelik mi yoksa çatınin durumu ne filan duruma göre değişir olaylar tabi 
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Kıız daha ne istiyorsun bol bol hareket et açılman artsın akşam sabah kontrole git yatarsan çok muayene ediyolar sancısız açılman var daha ne olsun ben 4 cm için 10 saat sancı çektim
0 oy
tarafından
Baya bi açılman varmış bekleme git yatışını yaptır canım bugün yarın doğum gerçekleşebilir 
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Benim de hicacilmam olmadan suyumun gelmesiyle yatirdilar suni sanci ve rahim acıcı serum verdiler 2 gun sonunda anca dogurabildim cunku acilmam olmuyordu . Senin acilman varmis suni alarak kolayca doğurursun bence hayirli doğum olsyn tek sancida kurtul inşallah 
0 oy
(68 puan) tarafından
Kız daha ne istiyon ne güzel 4 cm acilman varmış suni sancu süreci hızlandırır hemen kavuşursun yavruna
0 oy
(8,515 puan) tarafından
Çok güzel sancısız acılman var ben 39 haftalıktım ağrıyla gıtım hiç acılmam yoktu suni sancı verdiler 14 saat çektim ağrı

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 228 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASEL ESRA (1,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 261 göst.
16 Şubat 2022 Aile kategorisinde Cerenkrabltt (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 259 göst.