Hanımların dikkatine ))) Size pratik tüyolar vereceğim güzelliklerim 1.Adet döneminde çiğ tüketilen tatlı sivri biber rahimdeki tüm iltihabı söküp atiyor. 2.si Banyo yaptıktan sonra 1 sise sade maden suyunu saçınıza dökün çıkın kepeğe birebir sac derisinin ph ni yükseltiyor saçı patlatıyor ve hızlı uzatıyor. 3.sü hamileler ve folik asit ihtiyacı olanlar hafta da 3 kere mor soğan yiyin tam bir folik asit mucizesi var . 4.sü başınız ağrıyorsa sağ burun deliginizi kapatın 5 dk boyunca sol burun deliginizden nefes alın baş ağrınız bitiyor çok etkili 5.si kendinizi hasta olacak gibi hissettiğinizde turşu ve yoğurt tüketin 3 gün her aksam grip olmaktan korunursunuz 6.si Parfümünüzü sıkmadan önce nemlendirici sürüp 2 dk sonra parfüm sıkarsanız kalıcılığı çok daha uzun olur uçup gitmez kokusu 7.si Sac dökülmesine karşı mucize bir çözümdür 1 cay pardagi karanfili bir kavanoza koyun üzerine 4 su bardağı su ekleyin 5 gün ağzı kapalı karanlık bir yerde bekletin.sonra süzüp fısfıs şişesine koyun 3 günde 1 sac diplerinize sıkıp 2 saat sonra yıkayın bunu 3 hafta boyunda 3 gunde 1 tekrarlayın gayet etkili çünkü 8.si 3 su bardağı sıcak suya 2 yemek kaşığı limon tuzu döküp eritin fısfıs şişesine doldurun ılıyınca dusakabini cam gibi yapıyor Camlarinizida böyle silebilirsiniz . 9.su yıllardır yaptığım organik cif bitmiş şampuan kutusu bulaşık deterjanı kutusu çamaşır suyu şişesi cif şişesi hangi sise varsa elinizde fark etmez şişenin yarisina kadar sıvı arap sabununu ekleyin ve 3 yemek kaşığı karbonatı katın karıştırın Ve kullanıma hazır doğal cif . 10.su hepinizi seviyorum❤❤❤
Ablanız kurbaaaan olsun dicem sandım bi an
Teskkur ederiz asli abla ☺☺❤
2.si 1 sise sodayi durulayacak miyiz?
10. Seviliyorsun
11. Herkesde seni çok seviyor
12. Çooookkk teşekkürlerr
13. En çok sevenlerden biri de benim
14. Iyi gecelerrrrrr ❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ay abla cok sagol cok tatlisin maden suyunu denicem abla mutlaka gebelikten sanirim saclarim cok dokuluor
Aşkım canım ablam çoooookkk teşekkür ederiz tavsiyen için canım benim
Saygılar ablacım çok teşekkürler seni seviyorum
Harikasınn..
Teşekkür ederim aslı abla.
Sağol ya ablam duymak istediğimiz şeylerdi valla çok sağol bizde seni seviyoruz ablaya bir post ta erkeklere saydıraydın ilk sırada benim eşim olsaydiii iyiki varsın bee
Çok teşekkürler aslı ablacığım
Seviliyorsun
Ya yerim seni harikasın 10 parmağında 10 marifet bekar olsaydın oğluma alırdım
Sac dökülmesi için karanfilli suyu deniycem teşekkürler
1,442,673 soru
23,710,360 cevap
312,221 kullanıcı