0 oy
908 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar hepiniz keskelerinizj anlatın mesela ben anlatıyım 21 yaşındayım evliyim 9 aylik oğlum var şimdi diyormki keşke küçükken okulu birakmasaydim okusaydım meslek sahibi olsaydım kendi ayaklarımın üstünde dursaydım ehliyet alsaydım een Cook pişman olduğum şey okumamak keşke zamanı geriye alsaydım   

31 Cevaplar

0 oy
(3,083 puan) tarafından
Keşke kayanana olacak kadının ilk hadsizliğinde buyuktur demeden uzerini cizseydim simdi bunca haksizliga ugramazdim diyorum. Kötü olmayayim dedim ama yine kötü ben oldum 
tarafından
Aynı evdemi yqsiyorsunuz
(3,083 puan) tarafından
Hayır çok şükürki değil. Ama bugün ağıza alınmayacak laflar etti bana. 3 haftadir bjzde misafir yarin gidiyor. Gitmeden once huzur kacirmak adeti
tarafından
En azından ayrı yaşıyorsunuz takma kafana bide böyle kaynanalar la aynı evde yaşayan gelinler var ALLAH yardımcıları olsun
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
senin yazdığın keskene cevap veriyorum bu imkansz birşey değil açıktan gayet okuyablrsn . ehliyette alablrsn canm sadece adım at devamı gelir .. 
tarafından
Oyle bir eşle evliyim ki bu dediğin imkansız
(365 puan) tarafından
yoo imkansz değil gayette benm juzenim vardı eşi çok kötüydü ama eşinde gizli şekilde açıktan bitirdi kardeşinin yardmyla ehliyet için birşey diyemem ama bunu gizli yapmasının sebebi yarn birgün bireey olsada en azından bı meslegi olablcek inanın ki yeterki iste gayret etmen
tarafından
Ben beceremem oyle gizli kapaklı işler ya cesaretim yok ama okumak geçti artık neysede Bi ehliyetim olsa arabamızı surebilmek çok isterdim
0 oy
tarafından
Keşke koronaya yakalanmasaydim
tarafından
Oncedenmi oldunuz yoksa şimdimi bilemiyorum ama geçmiş olsun bende iki defa yakalandım gecer bu gunlerde
tarafından
Koronanin ilk zamanları çalıştığım yerden kaptım maalesef ki onun yüzünden hayatım mahvoldu ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım tedavi görmek zorundayım
tarafından
ALLAH yardımcınız olsun şifa versin
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Keşke hiç dogmasaydim
tarafından
Çok üzüldüm bu yorumunuza
(7,106 puan) tarafından
Niye kız hemde bugün doğduğum gün :) olmuşum 30 . Ondan bu tripler . Ama yaşadığım hayatı kimse yaşamasın insallah zordu
tarafından
Dogum gününüz kutlu olsun
(7,106 puan) tarafından
Diline petek olur seni ana kraliçe yaparım ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,370 puan) tarafından

Keşke şu ankı jinekologumu daha önce bulsaydım<3

0 oy
tarafından
Keşke... 

Bazı insanlarla biraz geç tanışmak bazılarıysa da huc tanismamak isterdim ..

Keşke atansaydim da öyle evlenseydim şimdi çocuklardan kpss çalışmak hayal...

Eşimle ilgili pek keşkem yok ama şu bi gerçek kendi kültürümde ya daben onun kültüründe olmak isterdim bazen gerçekten kültür çatışması da yaşayabiliyor...
0 oy
(18,096 puan) tarafından
Geçmişe takılıp keşke demiyorum artık geleceğe bakıyorum dua ediyorum olumlu düşünüyorum 
0 oy
(973 puan) tarafından
Keşke zamanında yani çalıştığım dönemlerde annemi dinleyip bir araba alsaydim ***** ben cula caputa verdim paraları
tarafından
Eskiden alınıyordu hersey ama şuan geçinmek bile çok zor ama inşallah alırsınız
0 oy
(41 puan) tarafından
Ahh ahhh keşke simdikit aklım geçmişte olsaydı bana zulüm edenlerin anasını beler dim

Keşke hep çocuk kalsaydik  da tek derdimiz kardeşlerim le kumanda kimde kalacak olsaydı.

Keşke dünya bu kadar kötü.olmasaydi
tarafından
Keşke hep çocuk kalsaydık dediğiniz gibi
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Benim en büyük keşkem zamanında ehliyet almamak. 10 sene önce gidip bi sürücü kursuyla görüşmüştüm ama sonra gitmedim bi daha öyle pişmanım öyle pişmanım ki. Şimdi almak daha zor birde çocuklar var benim için daha da zor 
tarafından
Bende çok istiyorum whliyetim olsun inşallah sizde bende alırız
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Keskeler keskeler ah:))☺️☺️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 352 göst.
0 oy
5 cevap 596 göst.
30 Ekim 2018 Diğer kategorisinde Ayşesena (10 puan) tarafından soruldu
0 oy