Nasıl başlasam bilemedim eşimle nişanlılıktan dahi sorunlarımız vardı ailem sağolsun bitirmeme karşı çıktı evlenince düzelir dediler, evlendik hemen hamile kaldım sorunlarımız ailesi vs bu kez de cocuk olsun düzelir dediler düzelmedi. Bitirmek için çok uğraştım savcılık dahi olduk ama ne yazıkki bitmedi bende açıktan okuluma devam ettim. Çünkü kimseye muhtac olmak istemedim bişey olursa diye. Spiral için gittim kansızlık yüzünden takmadılar o da ben korunurum pişmanım falan yalan dolanla beni kandırdı.
Bu sürede okula engel olabilmek için bi çocuk planı daha varmıs meğerse cocuk olursa yapamaz diye hamile kaldım ama pes etmedim zor da olsa sınavlarımı şu bu hallettim 3 ay sonra sınav var kpss giricem atanırım inşallah sorun suanda şu ki ben artık aşırı agresif, çocuklarıma karşı da çok sinirli, anlayışsız, bağırıp çağıran bir insan oldum en ufak birşeyde deliye dönüyorum. O beni döverdi sürekli ben de hıncımı en yakınımda kızım vardı ya ona bağırıp hırpalardım, halen de aynı durum. Anında pişman oluyorum ama o an kendimi tutamıyorum. Şimdi de kızım aynısını kardesine yapıyor vuruyor ve bağırıyor. Sürekli babasının hareketlerini tekrar ediyor. Anne bak baba böyle yaptı diye. Ailem çok sağlıksız oldu psikolojik destek de almam mümkün değil şu şartlarda ne yazıkkı.. mahvolduk iyice cok toparlamaya calıstım aklınıza gelebilecek çok şeyi denedim ama olmuyor iyi değilim galiba .. korkuyorum çocuklarım için.