0 oy
266 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Nasıl başlasam bilemedim eşimle nişanlılıktan dahi sorunlarımız vardı ailem sağolsun bitirmeme karşı çıktı evlenince düzelir dediler, evlendik hemen hamile kaldım sorunlarımız ailesi vs bu kez de cocuk olsun düzelir dediler düzelmedi. Bitirmek için çok uğraştım savcılık dahi olduk ama ne yazıkki bitmedi bende açıktan okuluma devam ettim. Çünkü kimseye muhtac olmak istemedim bişey olursa diye. Spiral için gittim kansızlık yüzünden takmadılar o da ben korunurum pişmanım falan yalan dolanla beni kandırdı.

Bu sürede okula engel olabilmek için bi çocuk planı daha varmıs meğerse cocuk olursa yapamaz diye hamile kaldım ama pes etmedim zor da olsa sınavlarımı şu bu hallettim 3 ay sonra sınav var kpss giricem atanırım inşallah sorun suanda şu ki ben artık aşırı agresif, çocuklarıma karşı da çok sinirli, anlayışsız, bağırıp çağıran bir insan oldum en ufak birşeyde deliye dönüyorum. O beni döverdi sürekli ben de hıncımı en yakınımda kızım vardı ya ona bağırıp hırpalardım, halen de aynı durum. Anında pişman oluyorum ama o an kendimi tutamıyorum. Şimdi de kızım aynısını kardesine yapıyor vuruyor ve bağırıyor. Sürekli babasının hareketlerini tekrar ediyor. Anne bak baba böyle yaptı diye. Ailem çok sağlıksız oldu psikolojik destek de almam mümkün değil şu şartlarda ne yazıkkı.. mahvolduk iyice cok toparlamaya calıstım aklınıza gelebilecek çok şeyi denedim ama olmuyor iyi değilim galiba .. korkuyorum çocuklarım için. 

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Biraz maneviyata yonelsen sana da çocuklarına da iyi gelir canım 
(1,092 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum...Namaz kıl dua et ..Rabbim seni   yarı yolda  bırakmaz
(4 puan) tarafından
Haklısınız<3 tesekkur ederim
(1,092 puan) tarafından
Rica ederm rabbim feraha cikarsin
-Reklam-
0 oy
(144 puan) tarafından
Yaşadığın olayları kabul etmeye çalış evlendiğin kişinin huylarını da ona göre davran kabul et Allaha sığın 
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Çok fazla post paylaştın canım, konuna gelince İlk başta senin bu adamdan uzak durman lazım bence. Sen kendini başka şeylere ver çocuğuna falan en başta. Onunla ilgilen onunla dışarı çık. Bu şekilde olmaz. Hem sana hem çocuğuna zarar. Sal bırak ne hali varsa görsün. Bir başkası çocuğuna bağırırken görsen bağırma çocuğuma dersin dimi. İşte o kişi sen olma. Öfkelendiğinde es selam diyerek zikir çek ben bunu yaparken esmanın anlamı geliyor aklıma Allah beni görüyor diyorum. Öfkem onun karşısında diniyor sende denemelisin. Kuran aç dinle Allahı hatırlatacak şeyler dinle izle dinle iyi gelecektir.
(4 puan) tarafından
Post için kabul etmedi bir türlü başlık değiştirdim paylaşılsın diye uygulama da paylaşmış meğerse..
(4 puan) tarafından
Tesekkur ederim bu arada yorum için..
(1,919 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Öncelikle sakin ol, aranizdaki sorun her neyse bugüne kadar cozememissiniz adam yola gelmemiş.Cocuklar için sağlıksız bir aile ortamı oluşmuş, eğer kendine hiçbir şekilde engel olamiyorsan yardım almak zorundasın.Anlattiklarindan yola cikarak öncelikle tabi ki eşinin tedavi olması lazım ama böyle insanlar tabi ki gidip tedavi olmuyor.O yüzden sağlıklı karar verebilmek için önce senin kendini toplaman lazım.İlac içmeyle ya da iki akıl almayla iki günde mükemmel anne olurum sanma.Bunlar zaman alacak şeyler.Senin de cabalaman lazım cocuklarla arandaki ilişkiyi düzeltmek için.Cocuklarla arandaki ilişkiyi düzeltirken eşini cocuklardan mümkün olduğunca uzak tutman lazım.Kavgalariniza şahit olmayacakları şekilde uzak tut.Esin neye kızıyorsa sinirleniyorsa onları yapma konuyu bilmedigim için genel konuşuyorum.atandiktan sonra da aklına hayat tecrübesine güvendiğin birinden akıl al nasıl ayrilabilirim ne yapmam gerek nasil bize zarar vermeden evlilik biter diye avukatlarla da konusabilirsin
(4 puan) tarafından
Sakin olmaya çalışıyorum valla devamlı herseyin de farkındayım sadece o anlık oluyor eskiden insanlar bana ne kadar vurdumduymazsın derlerdi simdi öyle olmuyor en basit bişeyde dağılıyorum..
(1,702 puan) tarafından
Evet o anlık oluyor vurup kırıp dökmek istiyorsun içindeki öfkeyi atmak için, öyle durumlarda çocuğun yanından uzaklaş bir yüzünü yıka banyoya gir orada bir sakinleş çocuğun yanında belli etme öfkeni sonra çok çekersin canım çocuklar da babası gibi olur

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 294 göst.
0 oy
5 cevap 259 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 105 göst.
15 Aralık 2023 Aile kategorisinde Sulemhmt (762 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 856 göst.
9 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu