Bizim oturduğumuz semt çok pahalıydı 1 liraya marketten sadece 1 tane birşey alabiliyordum. Memelekete gelince burda bakkala da 1 lirayla gidiyordum bir poşet dolduruyordum o yüzden bizim paramız burda çok değerli diyordum, sanki burdaki insanlara göre farklı bir para birimi kullanıyormuş gibi geliyodu bir de insanlar evlenince anne baba olmak isterse beraber dua ediyorlar bebekleri oluyor sanıyordum. En çok da bebeğin göbek deliğinden çıktığına inanıyordum
Sizin var mı böyle absürt şeyler
Aslında zina günah ya. Ben karı koca arası münasebette öyle sanıyordum. Bı hocamız vardı çocuğu olunca hoca bile çocuk yapmış falan dediydim. Ayy ne salakmışım
Bizimde koy tepelere bakıyordu bende diyordum istsnbul o tepelerin ardında
Bende çok küçükken sağ ayağım solda sol ayağım sağdaydı da sonradan amaliyat oldum düzeldi sanıyodum. Meğer ayakkabıyı ters giyiyomuşum çocuk aklı ya bi kerede annem odaların yerini değiştircekmiş sıcak olan odayı oturma odası yapcak mış bende tüm mahalleye biz taşınıyoruz diye yaymıştım kadınlar dolmuştu eve ağlaya ağlaya nereye gidiyonuz diye ahahah
Fotoğraflar siyah beyazdı ya ben eskileri siyah beyaz yaşıyolar sanıyordum
Camiilerin kubbeleri olur ya ben Allahi o zannederdim (hasa)
Cocuk aklimca gordugum en buyuk sey oydu sanirim
Birde Allahin evi derler ya camiiye hep orada oturuyor bize bakiyor snirdim asla korku hissetmezdim gordukce mutlu olurdum kubbeyi
Sonrdan saglam itikad dersleri neyim aldikta pacayi kurtardik eheheh :)
Carpilacan derler ya büyükler hep bi günah isledigimde bahçe tellerine tutunursam kesin carpilacam diye cesaret edemezdim tutunmaya elektrik telinden yola çıkarak
Diziler de ölen kişileri gerçekten ölüyor sanıyordum hatta bomba ile patlayanlar için oturup ağlıyordum paramparça oluyorlar diye
410,354 soru
12,341,043 cevap
39,689 kullanıcı