0 oy
185 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (150 puan) tarafından
Arkadaşlar nisanlilik sürecim biraz kendi ailem tarafından çok sıkıntılı geçti sürekli erkek tarafına masraf olmasın diye herseyi dikkat ettim eşime destek oldum Nisan alışverişinde tabi bunu da ailem hep kızdı ama esimi sevdiğim için yuva kurnaz sonuçta..Peki ya şimdi üstünden 2.5 yıl geçti ailemle konuşuyorum diye esimin yapmadığı kalmıyor söylemediği kalmıyor vay onlar sana neler yaptı sen hala konuşuyorsun onlarla sürekli geçmişi açar açar durur napayim arkadaşlar bunlar Anne baba silinir mi ..tamam yaşandı bitti artık beni doğurmuş kadına büyütmüş adama napayim silip görüşmeyim mi senin ailen birası orayı unut diyor kavga ede ede artık bir hal kaldım arkadaşlar bu narsistlik mi bu konuda tecrübeli olanları buraya bekliyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(1,451 puan) tarafından
Bence edepsizlik bu 
(150 puan) tarafından
Onların yanına geldiğinde ben daha iyi evlatlık yapiyorum sizinkilere diyo ama bana gelince sana neler yaptılar sen hala onları başının üstünde taşıyorsun diyor ben ise asla onun ailesi hkk yasana hiç birseye karismam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Narsıstlık mı bılmem ama karaktersizlik net ne yasamıs olursan ol kavga da etsen kötu de olsan eş olarak yapıcı olmalı yıkıcı degıl ne o oyle aileni sil konusma bana muhtac ol benden baska kimsen kalmasın diye mı dusunuyor hayırdır cok cok korkun esının tavrı 
(150 puan) tarafından
Evlendiysem benim annem babam yok artık hersey burasiymis sürekli annenle konuşuyorsun sürekli ablanla konuşuyorsun ve canımı çok sıktılar suç onların değil benim ben ailemi ezip kocama destek verdim nisanlilikta herseyi anlattım güvendim şimdi noktasına kadar bana kullanıyor
tarafından
Sende susuyor musun geçmıs gecmıste kaldı sen hıc mı ailenle kavga etmedin yada bundan snra ettıgınden silecek mısın madem artık bız bır aileyiz sende sıl bende bakalım hayatımıza de bakalım noluyo ne bıcım bır kafa bu boyle terbıyesız şey ben senı adam bildim de anlattım boyle yuzume vur bana karsı kullan diye degıl diyeceksin
0 oy
(879 puan) tarafından
Tamam ben kendi ailemi sileyim sende kendi aileni sil o zaman de 
0 oy
tarafından
Narsist bu davranış demek değil, 

İkisi çok farklı 

Bencillik, terbiyesizlikten başka bişey değil bu.

O zaman kendi ailesi de sana bişey yapmamış sen destek olmuşsun o da onları silsin 
0 oy
(758 puan) tarafından
Sasiriyorm böyle saçma düşünceli insana neden aileni silesin ki ona neymiş annen baba silmek öyle kolay mı??
(150 puan) tarafından
Kendisi asla kabul etmez ama fetva kolay konuşma onları başının üstünde taşıma
(758 puan) tarafından
Allah'ım ya o öyle yaptikca daha da baglanirsin
0 oy
(9,069 puan) tarafından
Geç karşısına kahkaha at ve neyin kafasını yaşadığını sor.
(150 puan) tarafından
Onun ailesine çok iyi olacakmışım benim ailem burda yiyip içince bile dokunuyor adama

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 460 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,356 soru

24,370,542 cevap

347,989 kullanıcı

...