0 oy
284 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar 5sene evliyiz eşim bı babasıyla ortak oldu ayrıldı iki sene babası calismadigi halde tek çalışıp düğün borcunu öderken bide AİLESİNE baktı sonra bı abisyle ortak oldu bı sene çalıştı abisini tır sahibi yaptı ayrıldı bu biseyi olmadan anliyacaginiz babasını araba sahibi yaptı abisinide yaptı sıra kardeşiyle  ortak 2senede kardeşiyle 4tane büyük araba var hespini kardeşinin adına alıyor ben buna güveniyorum diyor kardeşi telefon açıyor ayagaina kadar çağırıyor eşim sanki onun küçüğü gibi hareket ediyor bide para kasaları annelerinin evlerinde duruyor artık bıktım eve düzgün biseyde almıyor her bişey e ortakgim diyor ve ayrılması için ne yapmalıyım gerçekten bıktım vala bıktım :'(

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Niye yazan yok
-Reklam-
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Akraba ile ye iç alışveriş yapma demişler benim görümcemin durumu çok iyi dükkan açalım dedi bana o para koyacaktı bendede çene var ben yanaşmadım çünkü akraba 
tarafından
Vala bıktım ben
0 oy
tarafından
Akraba hele kardeşle asla ortaklık olmaz yoldan geçen bi tanımadıkla ol yinede kardeşle olma araya para mevzusu falan girdiği zaman işler hemen değişiyor 
tarafından
Değişir zaten
0 oy
(24,214 puan) tarafından
Eşin gözünü acmadiktan sonra sen bişey yapamazsın. Yapsan şimdiye yaparsin. Sevdiği saydığı biri varsa o konuşsun. Başka türlü zor 
tarafından
Ailesi var aileside hayata istemez ayrıldığını
0 oy
tarafından
Kızlar niye yazmiyorsunuz postumua ya u aaa 
0 oy
tarafından
Eskiden bır post acisinima herkes yazardı 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 637 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Miraysu (2,938 puan) tarafından soruldu