0 oy
168 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar annemle genelde iyi anlaşırız ama huy bakımından gerçekten bazen idare edemiyorum benimde bir kızım var ilerde onun bana bakmasını istediğim gibi anneme davranıyorum elimden geldiğince asla kırmam ama bende insanım annem çok alıngan asla şaka yapamıyorum hayatıma çok karışıyor 4 sene olacak evliyim kıyafet alsam yorum yapıyor gezsem hayat pahalı gezmesem kocan seni gezdirmiyor benim için herşeyden önce sağlık huzur çok şükür ikiside var eşimle ne problemim olursa olsun anneme yansitmam biliyorum hayat pahalı bizde orta gelirli bir aileyiz annemde öyle hiç birşey beğenmez kendisi ne gezmiş ne doğru düzgün yemiş ne de harcamış demiyor ki kızım ben görmedim sen yaşa yok hep neden bunu aldın niye aldın niye gittin moralim bozuluyor annemin de durumu şuan iyi ama hep parayı düşünüyor yaşamda para şart ama birgün öleceğiz bizde idaremizi biliyoruz en ufak birşey desem hemen sürat yapıyor yinede aynı şeyi defalarca söylüyor geçen çok üstüme geldi senden para isteyen mi var dedim bozuldu

5 Cevaplar

0 oy
(2,564 puan) tarafından
Belki sisin geleceğinizi düşündüğü içindir 
-Reklam-
0 oy
(1,537 puan) tarafından
Para kullanılmak için var yenmek için kazanılıyor ben çok gördüm öyle biriktirip biriktirip yiyemeden giden kadınları keseni bil tabi ama gözünüde istediğinde bırakma 
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Ayni annem hersyede bir bahane herşeyde bir sürekli bı şikayet para biriktirir ama harcamaz neden ki evlatlari var sürekli başkasının evladiyla karşılaştırma halsr torunlari karşılaştırır demezki bu oğlumda buda kızımın demez ben küstüm konuşmuyorum sende mesafeni kötü yoksa esinlede aran açılır 
tarafından
Aynen onu yazmayı unuttum hep birileri ile kıyaslar
(2,367 puan) tarafından
Öyle anne çok zor
0 oy
(1,370 puan) tarafından
Valla aşkım annem bir kaç gün önce şakasına söylediğim biseye takılıp üzülmüş ağlamış şekeri firlamis hastaneye gitmisler. Yaslanıp hastaliklar arttıkça çocuktan beter hale geliyor demek insan. Ağzımı açıp bişey diyemez oldum. Halbuki kötü konuşan biri bile değilim. Kayınvalidem de öyle. Yaptığım yapmadığım çoğu şeyden sorumlu hale geliyorum. Allah bize de onlara da sabır versin. Onlar da böyle olmak istemez ki
0 oy
(8,393 puan) tarafından
Bu benim annem olabilir :D benim annemde böyle ne alsam ne etsem hep karışır alma alma der ne gerek var der ama kendisi herşeyi alır ben laf söyleyince senin gibi gereksiz harcama yapmıyorum der :D

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 290 göst.
27 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
0 oy
33 cevap 770 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 181 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu

410,766 soru

12,360,168 cevap

41,425 kullanıcı

Kategoriler

...