0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (675 puan) tarafından

image

kızlar 10 aylık bebeğim var çok sık hasta oluyor bronşit oldu buhar veriyorum en ufak biletdem hastalanıyor artık hava Nemlendiricisinin iyi olacağını duydum birkaç kişiden bütçem biraz sınırlı o yüzden böyle bişey almak istedim hava Nemlendiricisi alıp memnun olan var mı bir de bu cihazdan kullanan varsa yazarsanız çok mutlu olurum 

1 cevap

0 oy
(3,148 puan) tarafından

Ben bundan almıştım 1 yıldır kullanıyorum odayı komple havalandiriyor çok memnunum çocuklarım çok rahat uyuyor içine birkaç damla coldmix veya nane yağı damlatiyorum ister beyaz ışıkla ister renkli ışıkla hem gece lambası oluyor hem buhar veriyor.

image

(3,148 puan) tarafından
Aktarlarda oluyor minik şişelerle.  Bulamazsan eczaneden coldmix alabilirsin o da naneli hazneye bir bardak hazır su(çeşme suyu kireç yapabilir) içine de birkaç damla yağ veyatta coldmix çalıştır baya açıyor havayı sürekli buhar üfleme yada aralıklı üfleme olarak ayarlayabilirsin istersen de :)
(675 puan) tarafından
Ay çok sağol valla canım ya seni de yormazsam eğer hava Nemlendiricisini bu satıcıdan mu almıştın kusura bakma çok soru sordum ama
(3,148 puan) tarafından
Yok estağfurullah bebişin işine yarasın yeterli ben direk siparişlerim kısmından aldığım linkten girip SS aldım canım bu yani aldığım :)
(675 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hakkını helal et canım hemen sipariş edeyim bende /)
(3,148 puan) tarafından
Rica ederim canım helal olsun ne demek ❤️
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 84 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,669 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
19 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meriiiii (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
5 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 119 göst.
28 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cnblt (478 puan) tarafından soruldu

407,991 soru

12,250,613 cevap

37,133 kullanıcı

...