0 oy
97 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,768 puan) tarafından
Kızlar 2 sorum var

1. ) 10 aylık bebek neler yemeli gün içinde. Sabahtan akşama kadar neler vermeliyim 

2. ) Kelime olarak anne baba dede diyor sadece normal mi çok hiperaktif 7aydan beri emekliyor kendi başına koltuktan tutunup kalkıyor gün içinde de sadece 2 defa uyutuyorum

5 Cevaplar

0 oy
(2,768 puan) tarafından

Kimse yokmu:)    

-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimki de 10 aylık ek gıda asla kabul etmiyor diş çıkarıyor çok huysuz mızmız ve günde 3 uyku yapıyor hala. 2ye düşürmeyi denedim ama kabul etmedi, keyfini bekliyoruz ☺ 
(2,768 puan) tarafından
Sanırım Benimki de diş çıkartıyor Çünkü çok aşırı huysuz
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Yayla mercimek tarhana ezogelin çorbalar pilav yoğurt patatesli yemekler meyve püresi yaoarsn elma falan muz. Benimki 9 aylık emekleme yok hiç 
(2,768 puan) tarafından
Çok sağ ol canım Teşekkür ederim Bilgin için Benimki de emeklemeye korkuyordu onun ellerinden tutup ayaklarına destek vererek yardımcı oldum o şekilde emeklemeye başladı
(1,382 puan) tarafından
Rica ederim canım benim oğluma da destek verdim ama emeklemyo kimisi emeklemeden yürüyormuş bilemedm bende
0 oy
(164 puan) tarafından

Bizimki de iki uyku yapıyor toplamda 2 buçuk 3 saat gündüz uykusu yapar ama birkaç gündür diş yüzünden yarımşar saat uyuyup uyanıyor uykusunu alamadığı için ve dişi geleceği için sürekli miz mız ve emmek istiyor.  Ben sabah yumurta peynir tahin pekmez veriyorum pankek krep yapıyorum tereyağlı omlet yapıyorum seviyor.  Öğlen çorba pilav yoğurt bebe bisküvisi meyve püresi falan veriyorum akşamda biz ne yersek onu yiyor :)

(2,768 puan) tarafından
Ben de genelde ben ne yersem onu veriyorum normal püre falan kabul etmedi bebek mamalarını yemedi ben de yediklerinden
(164 puan) tarafından
Az tuzlu baharatsız yapıyorum zaten yemekleri eğer baharatlı yada fast-food pişireceksem ayrı çorba yapıyorum canım
0 oy
(2,960 puan) tarafından
10 aylıkken rahat yürüyordu baba dedi deyce (teyze) diyordu sağlık sorunlarım olduğu için 3 aylikkn sütten kesmek zorunda kaldım 8 aylık olunca asla mama içme hepsini denedim içmedi sadece ek gıdayla besleniyordu günde 7 öğün yemek iki ara öğün veriyordum hamdolsun ki sağlığı kilosu boyu gayet iyiydi süt ve mama içmemesine rağmen yaşıtlarından önce emekledi 8 buçuk aylıkken yürumeye başladı beraber oynardık emeklerle yakalamaca oynardık emekleyerek legolarla oynardık toplarla oynardık  günde 3 defa yatırirdım uykusu çok az olduğu için 
(2,768 puan) tarafından
Sağ ol canım bütün aklıma takılanlara cevaplamışsın Allah razı olsun Maşallah senin bebiş erkenden yürümüş hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 105 göst.
6 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Asikar (599 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 153 göst.
0 oy
5 cevap 104 göst.
31 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 187 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu

411,408 soru

12,384,463 cevap

43,422 kullanıcı

Kategoriler

...