0 oy
253 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Allah rızası için yardım edin kiram üç bin iki kızım var elbise alacak param yok havalar soğudu eşimin beli sakat doğru düzgün çalışamıyor faturalar lütfen benimle iletişime geçin yardım etmek isteyen fazlalıkları biz eskileriniz kızlarım için lütfen 5462130185 lütfen çok ihtiyacımız var bebeğim yedi aylık  

Sizde annesiniz havalar soğuk bir elbise bile alamıyorum fazlalığının varsa lütfen lekeli bile olsa giydiririm sadece usumesinler 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

+1 oy
(2,531 puan) tarafından
Burayı nasıl buldunuz, yeni açılmış hesap böyle olunca insanın inanası da gelmiyor kaldı numara da yazılmış nereden belli erkek olmadığın farklı amacın olmadığı. Kusura bakmayın buradan size yardım çıkmaz. Rabbim kolaylık versin ama madem bu ladar zor şartların var neden ikinci çocuğu yaptın, çok şükür imkanımız var ama ikinciyi oek istemiyorum hayat zor en azından kızımıza güzel hayat sunalım diye. 
tarafından
Haklısın canım ++
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğun yenı doğan mı ? Büyük mü kaç aylık 
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Burda güvenmez ki kimse hem yeni hesap hem numara vermişsin yani kimse güvenmez biz burda kadın olarak bildiklerimizi erkek çıktıklarını gördük belediye ye git bacım yerdim ederler durumunu anlat 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 150 göst.
8 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kbrtrk06 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 381 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 207 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.