0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar sizdede böylemi ya hamile kaldım böyle 3. Ayımdan sonra başladı telefonda bile o kadar sıkılıyorum ki kimseyle konuşmak istemiyorum biriyle muhabbet ederken odaklanamiyorum dinliyorum aslında ama dalıyorum cümlenin sonuna yetişip cevap vermeye çalışıyorum :) elimde değil normalde böyle değildim sadece bendemi var kardeşlerimle ailemle bile aradıklarında of diyorum kendimi kötü hissediyorum ya

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyleyim yaa ama her zaman değil bazen oluyor tv sesi bile sinirimi bozuyor bugün hiç tv yi açmadım mesela 
tarafından
Yaaa ne güzel evet merkezde yaşıyorum hemşeri buldum kendime ☺️ sen
tarafından
Ya ben istanbuldayim malesef babamlar orda Çatalzeytindeler eşimde pinarbasindan ama her sene uğramaya çalışıyorum o tarafa çok seviyorum merkezinde hoşuma gidiyor :)))
tarafından
Pınar başına 1 kere gitmiştim çok kar yağıyordu bir daha gitmek nasip olmadı şelale var oraya gitmeyi çok istiyorum
tarafından
Biz gittik bı kere şelaleye kadar ulaşamadık ama arabayla gidiliyormus sadece inşallah gidebiliriz birgün denk geliriz inşallah :)
tarafından
Inşallah ☺️ nasip
-Reklam-
0 oy
(7,432 puan) tarafından
Şuan 33 haftadym artık doğurmak istiyrm vala kızımda var ona da yetişemiyorum istedgn gibi uyuyamym 

Birde nedense tam yatağa girince belim agryr kasıklarım agryr niye böyle anlamadım bndede şuan sıkılmışlik var 
tarafından
Ay evet ya çok haklısın sürekli bir trip halindeler ama doğunca düzelir diyolar duzeliyormu :))
(7,432 puan) tarafından
İlk üç ay bnm kız kolikti vala adaminda bnmde burnumuzdan geldi bn arardım ağlardım koş gel diye tecrübesizdm ay çok kötü günlerdi şimdi biraz daha hazırım galiba  geçen bana hemen doğur bebek 4 aylık olsun dyr ;))) oldu başka bı emrin varmı dyrm  çocuk olunca duzeliyorlar ya bnmki iyi hakkını yiyemem ama biraz nazlaninca konuşmaya başlar sadece ;)
tarafından
Onlarıda anlamak lazım tabi onlarında emekleri çok Allah razı olsun kolay bir süreç değil:)))
(7,432 puan) tarafından
Ahahahaha Allah sana iyilik versin:)
tarafından
:)) ahahah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
1 Ekim 2025 Diğer kategorisinde Pampers (448 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 220 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Onlygirl (740 puan) tarafından soruldu
0 oy