0 oy
674 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayyy öyle bir noktaya geldim ki artık eşimde evliliğinde umrumda değil. Onun öyle taraflarını yüzünü gördüm ki artık içimden onunla konuşmak dahi gelmiyor. Adam özür dileyip teşekkür edeceğine üstüne beni suçlu haksız çıkardı. Saatlerdir odaya girmiş konuşmuyor tepkili. Önceden olsa gider konuşurdum ama artık o bile içimden gelmiyor. O sabahtan beri bir odaya kapatmış kendini bende bir odaya kapattım. Bu evlilik felan değil yaaa. Benim gibi kadını ne hale getirdi yazıklar olsun yaa. Yeni evliyim içimde ki bütün güzelliği neşeyi heyecanımı aldı benden. 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kavga edince böyle hissedililyor genel itiibariyle bosverrrrrrr .
tarafından
Önceden böyle hissetmiyordum ama eşimin tepkisi ve her zaman haklı çıkması beni sıktı artık. O yüzden konuşma ihtiyacı bile duymuyorum. Çünkü yine kendini haklı beni de hatalı çıkaracak birşry bulacak
-Reklam-
0 oy
tarafından
çocuk yoksa biraz daha bekle yapma ..
tarafından
Çocuk içinde acele etmedim zaten 1.5 yıldır düşünmedim. Bir süre daha düşünmem. Zaten çocuk olsa bana vermez kendisi daha iyi bilir çocuk bakmayı büyütmeyi kesin o herşeyini bilir yapar.
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Biraz sakin olmanı ve zevkine hitap eden aktivitelere yönelik kendine yatırımlar yapmanı tavsiye ederim onu bir süre öylece bırak
tarafından
Spora gidiyorum kitabımı filmimi izliyorum kendime yatırım yapıyorum ama evlilik öyle birşey ki mutsuz olunca herşey mahvoluyor
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Vallahi canım Kim Ne Derse Desin sizin evliliğiniz bitmiş de zorluyorsunuz yani uzatmalar oynuyorsunuz adamla tartışınca iş yerinde kalıyor eve gelmiyor eve misafir geliyor bir hafta konuşmayalım diyor kardeşini bile senden Üstün görüyor yetmiyor haklı olduğun halde haksız çıkarıyor yani burada anlattığın postları biliyorum görüyorum bu anlattıklarına göre ben bile çileden çıkıyorsam yani Seni bilemiyorum
tarafından
Ama eşime göre ben hatalı ve ben saçmalıyorum. Sıkıldım artık ona değer verirken artık gözümde bir kıymeti kalmıyor. Gitsin kimi savunur savunsun ben kendimi asla ezdirmem ***** yerine de koydurmam
0 oy
(181 puan) tarafından
Ahh canım zamanla alisacaksin oluyor öyle ilk zamanlar bende aynı senin gibi düşünüyordum 
tarafından
1.5 yıllık evliyim ve artık alıştım ama bir yandan da sıkıldım ve umursamaz oldum. Kendinden soğutuyor beni farkında değil. Ama ona kalsa hep eşim haklı hep o doğru
(181 puan) tarafından
Aynı hepsi bende 8 yılı bitiyorum hâlâ tartistigimizda o haklı bnde kendimce hakliyimdir bazen o özür diler bazen ben öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
tarafından
Ne güzel bazen de olsa eşiniz özür dinleyebiliyormuş. Bende o da yok maalesef. Bir sorunda asla adım atmaz küser giden ben olurum ama artık yoruldum
0 oy
tarafından
Durumunu sonunda kendin gördün canım evet eşini gözünde fazla büyütmüşsün. Ailesini çagır konus toparladın kndını yaptıkları bir erkege yakışmaz
0 oy
(3,563 puan) tarafından
Bütün postlarını okudum ulan ben bu adamı evire çevire döverim vallaha döverim sonra döner bir daha döverim o ne lan öyle ben delirdim arkadaş okurken cinnet geçirmelik dayaklık tam ya .
0 oy
(3,478 puan) tarafından
İşin varsa çocukta yoksa kaça kaça giderdim birinin kıçını kaldırmaya gücün varsa kendi ayaklarının üstün de durmaya daha çok gğcün vardır böyle haklı olanlar herieyi bildiğini zannedenşer insanları kırmamayı sahip çıkmayı en önemlisi de özür dilemeyi bilirdi o düpedüz cahil

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,167 göst.
5 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 546 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,293 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gamzee33 (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 556 göst.