0 oy
354 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (129 puan) tarafından
Eveet hanımlar geçen gün bu konuda post açmıştım 15 gün geçmiş üstünden ve sabah 8 de emarım var ve ben hâlâ korkumu yenemiyorum bana fikir verin lütfen:((

4 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben korkularımla korkunun kaynağını bulup onu çözerek başa çıkıyorum. Emar kapalı alan korkusu gibi geldi. Geçmişine in düşün emar olsun başka kapalı alan olsun sana zarar veremez, gitceksin ve çıkıvaksın sağlıklı olduğunu öğrenmek için tek yol bu. Bu şekilde kendinle konuşursan rahatlarsın biraz olsun
(1,242 puan) tarafından
Anladım çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin hemencik :)
(129 puan) tarafından
Girdim emara veee hiç korkulacak bişey de yokmuş aslında sen yapabilirsin diye kendi kendime teselli verdim ve bitti :D
(1,242 puan) tarafından
Ya gördün mü demiştim sana :) çok sevindim :)
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim destekleriniz için :))
(1,242 puan) tarafından
Rica ederim:)
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından

Ahir zamandayız cok normal ıkı gune bır pazar oluyor gibi 

Korkuyada üzerine gidilmedılce geçmyor canm yüzleş 
(129 puan) tarafından
Kesinlikle ama hiç gelmesini istemediğim bir gün geldi çattı
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Başlığa cevap veriyorum çünkü ahir zamandayız zamanın çok hızlı geçmesi hiç bişey anlamamamız da bir kıyamet alameti aslında.

Mr dan mı korkuyorsun nedenki
(129 puan) tarafından
Maleesef Konya'dayim :(
(25,181 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
(129 puan) tarafından
Teşekkür ederim peki siz hiç girdiniz mi emara birinin aydınlatmasini istiyorum :(
(25,181 puan) tarafından
Girdim boynum için. Boyun fıtıgından şüphelenmişti doktor. Boyun oldugu için göğsüme kadar böyle delikli kafes gibi bişeyle kapamışlardı beni yattıgım yerde. Beni pek etkilemez öyle sesler falan yattıgım yerde uykum bile gelmişti valla :D 10 dk kaldım
(129 puan) tarafından
Yaaa ben belden gireceğim bilmiyorum gerçekten nasıl yapacağımı:(
0 oy
(1,075 puan) tarafından
Ben bir kaç hafta önce girdim dizim için. Nefret ediyorum çıkardığı sesten ama o an dedim yapacak bir şey yok katlanmak zorundayım kafamda başka şeyler düşünmeye çalıştım. 
(129 puan) tarafından
Ben belden gireceğim komple kafam falan da mi icine giriyor nasıl olacak acaba bilginiz var mı ben seslerini bilemiyorum da sanki makine üstüme düşecek gibi bir korku oluyor içimde içinde kalıp çıkamayacak gibi
(1,075 puan) tarafından
Yok bölgesel olunca o bölge içerde kalıyor. Belden üzeriniz açıkta oluyor oyüzden beyin mr gibi olmuyor. Ben onda korkmuştum ama bunda sinirlerim gerildi sesten öyle korkacak gibi olmuyor çünkü tepenizde değil siz tavana bakacaksınız
(129 puan) tarafından
Umarım öyle olur çünkü ben kafamın içerde kalmasına tahammül edemiyorum bir kere beyin emari çektirmeye yeltenmistim ölüyorum sanmistim geri çıkmıştım umarım bu öyle olmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
30 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (542 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 586 göst.
0 oy
3 cevap 320 göst.
30 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mirketanne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,495,218 soru

24,426,935 cevap

352,114 kullanıcı

...