Kızlar doğum yapalı bir ay olacak kayınvalidem sağolsun hayattan bezdirdi beni . kayinpederimle tatile gelmişler gibi gece 2 3 de uyuyup öğlen 12 de uyandılar eşim sofrayi kurup kaldirdi o olmasa zaten asla tahammül etmezdim . Bebeğimin hiç gaz problemi olmadı cok şükür pıt Pitt sesler geliyordu gazını kendisi çıkarıyordu bu başladı bebeğim için osuruklu osuruklu demeye hadi bunu takmayim dedim her konuştuğu kişiye bu çocuk çok uslu, osuruklu, annesi paşalar gibi yaşar diye diye çocuk huzursuz oldu . Toplasanız 10 cümle kurmadık aramızda büyük bir soğukluk var ilk geldiği günlerde Güleryüzu eksik etmiyordum baktım benimle konuşmaya tenezzül etmiyor bende konuşmayı kestim . Eşim de durumu gördü annesine tatile gelmiş gibi takılıyorsnz dedi o günden sonra sadece yemek yapmak için kalktı ( makarna tarhana hep bunlar vardı çok yaptı ki iki günlük olsun ) . Ve sabrımin taştığı nokta ishal olmuş evde tek bir tuvalet var duvarlara kadar kirletip öylece bırakmış bunu yapan bir kadın düşünün. O kadar doluyum ki bunlar sadece çeyreği neyseki yarın gidiyorlar.