0 oy
429 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kizlar2. gebelik ilkimde hic catlagm yoktu şuan 38  3uz ve baktimki catlamalar başlamiş krimizi kirmizi moralim bozuldu ve artik dogurmak istyorum uykular haram oldu allah tum gebelere yardim etsin,

4 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Aloe vera suruluyor diye duydum 
tarafından
artik son gunler ya iyice catlarmiyim
(1,439 puan) tarafından
Evet benimde ilk zamnlar catlama yoktu sevinmistim sonra hamileligim cok zor gectigi icin hic umrumda olmadi catlama falan son zamanlar asıl catliyor karnin
tarafından
son 10 diyor ugygulama hayrlisi
(1,284 puan) tarafından
Aleo vera iyi geliyo mu canım
(1,439 puan) tarafından
Valla denemedim ama internette gordum sadece nemlendirilmesi gerekiyor yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra azalıyor çatlaklar canım şuan karnın bebekten dolayı gergin o yüzden gözüne çok batıyor 
tarafından
amin canm dogumdan ertesi gunmu korseyi takmam lazim
tarafından
Aşkım ne doğum yapacaksın ki sezeryan yaparsan eğer 7 gün sonra fln tak yara açılmasın bişey olmasın normal doğum yapacaksan istediğin zman takabilirsin benım körsem yoktu da daracık pantalon ve taytlarım vardı ayaklanıp kendimi toparladım yaram iyileşti öyle giyinmeye başladım karnın cıvık hamur gbı oluyor o ara o yüzden dar giymek toparlıyor karnını
tarafından
normal bekliyoz ilki normaldi cumaya randevum var o zaman yine sorcam doktora cuma tam 39 oluyorum
tarafından
İnşallah beklediğin gbı olur canım ☺️☺️
tarafından
insallah cqnm
0 oy
(9,077 puan) tarafından
Ben de 37+3üm. İkinci gebeliğim. İlkinde sıfır çatlak. Bunda şimdi aynı dediğin gibi kırmızı damar gibi olmuş göbeğim. Yeni yeni oldu ama. Eşim çatlak değil damar onlar diyo beni motive ediyo ama basbaya çatlak işte 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,564 göst.
25 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,441 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 199 göst.
8 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde S. A. M05 (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,192 göst.