0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Nelerden kısıyorsunuz kızlar ben para biriktiremiyorum 

27 Cevaplar

0 oy
(2,001 puan) tarafından
Hiçbir şeyden kısmıyorum, eşim biriktiriyor sonra alım satım yapıyor vs parayı katlıyor. Para sürekli geri döndüğü için harcamadan kısmamıza gerek kalmıyor.
(176 puan) tarafından
Allah daha çok versin canım
-Reklam-
0 oy
(3,308 puan) tarafından
Benim param Yok ki.. 
(176 puan) tarafından
Nasıl yani canım
(3,308 puan) tarafından
Yani elime para almıyorum eşim para birakir bi kutumuz var orda durur. Cok nadir alışverişe giderim. Herseyi ya esim alır yada beraber gideriz. Ucu ucuna yetiyor zaten
(176 puan) tarafından
Ya ben abur cuburu bırakamıyorum işte canım alışkanlık olmuş kendime kıyafet almıyorum
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Bende hiç biriktiremezdim elime ne geçse market aktüel ürün alışveriş harcanır giderdi oğlum doğdu eskisi kadar çıkmadığım için başladım eşimin verdiği olsun babamın gidince zorla verdiği olsun Bi kumbara yaptım kendime oraya attım oğlum 10 ayın içinde geçen gün saydım 9500 olmuş yani 10 ayda Bi ev hanımı olarak 1 asgari ücreti geçmişim sadece çalısmak gibisi yok ama ne yapalım evde de elimizde tutmamız iyi bence şimdi yılbaşı gelmeden onları gram yapayım ya da kendime çeyrek bileklik alayım diyorum bende 
(176 puan) tarafından
Ben de de 2 bin TL para var canım alısveriş yapmayı bırakmam gerek yoksa gidiyor birikim yapmak istiyorum artık herşey pahalı zaten
(4,394 puan) tarafından
Mesela ne alıyorsun nelere harcıyorsun canım
(176 puan) tarafından
Abur cubur kıyafet bebeğe meyve en çok ama cips çikolata meyve suyu kola gibi şeylere gidiyor para canım
(4,394 puan) tarafından
Bizde oğlumun ihtiyaçları olsun alışveriş olsun o tarz şeyleri eşim alır zaten canım bence cips kola tarzı şeylerden de vazgeç zaten sağlıksız eşinle alışverişe çıkınca Bi iki Bi şey al onlarla idare et ekstra kendi paranla alma onları da kendine hedef koy şu kadar olunca gidip gram alacagım de gram parasına gelince hemen gram yap en azından harcayamazsın gereksiz şeylere böylece
0 oy
(5,991 puan) tarafından
Dışarı çıkmadan biriktiryrm bı dışarı cikiyorum anneme bile gtsem kendimi kaybedyrm harcıyorum o yizden cikmamamya özen gösteriyorum;)
(176 puan) tarafından
Kız ben de çok dışarı çıkmıyorum arada çıkıyoruz ama evde olsam da gidiyor para yani
(5,991 puan) tarafından
Yok bn evdeyken harcamym kocamdan eksikler için para alırım akşamda bu bu eksik al cnm dyrm tamm dyr parayı cebe atyrm ;)))
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Normalde yetmiyor ama babam sağolsun ayda 1000 TL gönderiyor gidip gram yada o an ne eksiğimiz varsa onu alıyorum zor geçiniyoruz artmıyor 
(176 puan) tarafından
Helal olsun babana bize yardım eden yok canim
(3,094 puan) tarafından
Allah razı olsun darda koymaz her ay kontorumu bile yükler sorar dakikan varmı diye kendiside emekli maaşıyla kirada oturuyor bi kızım ya belki ondan olabilir kıyamaz bana
(176 puan) tarafından
Allah uzun sağlıklı ömür versin babana canım benim babam da yapar ama şuan birşey yapamıyor o da kira da ve üç kişi bakıyor zor yani
0 oy
(1,381 puan) tarafından

Eşim ve ben kılık kıyafet çok çok nadir ihtiyaç dışında almıyoruz ona rağmen BİRİKMİYOOOOR:( olan da ya beze ya ıslak mendile gidiyor dogalgaz faturası desen bini buluyor ev desen kira Allah yardım etsin ne denir ki imkansız yani birikim olsa bile TL nin değeri yok altın da alınmıyor aksine borçluyuz borcu odesek iyidir araba da yok rezillik resmen 

(176 puan) tarafından
Ya canım çoğu kişi aynı durumda ne yapıcaz bilmiyorum ülkenin halı ortada zaten gezemiyoruz tatile gidemiyoruz evde bunaldik artık
(1,381 puan) tarafından
Valla canım bilmiyorum geçen bi gömlek alaym dedim neyse kasaya gittim adam 2 bin liraya kıyafet aldı herkes yok diyo ama niyeyse en lüks yerler tıklım tıklım dolu görüyorum geçip giderken
0 oy
(1,384 puan) tarafından
Evet kızımin kumbarası var ona elime ne geçerse atiyorm tahminimce bya birikti altına ceviricem 
(176 puan) tarafından
en iyisi canım ya altın şuan ne kadar ben de biriktirip almak istiyorum çeyrek mi alsam gram mı karar veremiyorum
(1,384 puan) tarafından
Ben çeyrek yapiyorm canm genelde

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 298 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,796 soru

12,428,050 cevap

45,562 kullanıcı

Kategoriler

...