Her bebek bir değil çünkü. Kızım da yeni 16 aylık oldu gelişimi takip ediyorum ayına göre yapması gerekenleri yapıyor çok şükür konuşmasını renkleri öğrenmesini şimdi beklemiyorum zamanı geldikçe hepsini yapacak. Her anımızın tadını çıkarıyoruz vakti geldiğinde büyüyecek, konuşacak ve ben şu an anlamadığım kendini ifade etme şeklini çok özleyeceğim
Valla o ayda bunları yapan bebek varsa benimkiler bebek olmadı hic 15 aylık daha konusamıyo bile tek heceli basit seyler söylüyo
Anne, baba, dede, mama, ablalarının ismini söylüyo babba(Fatma) eddee(eslem), tııııde (kraker) aaada(amca) annanne... her seye gıı diyo ağzını kapatarak çıkarıyo ama bu sesi boğazdan su, araba, oyuncak biçok şey gııı.. Söyleyince anlıyor her seyi ama en iyi yaptığı şey yaramazlık her yeri dökse kırsa koltukta zıplasa durmasa yerinde hic.. Dün gittim ablasının çekmecesini açmış düzleştirici almış file takmaya çalışıyor Bi yandan da saçına sürüyo bugün de su sebilini sen aç koca damacanayı çıkar içinden devir.. 2 dk lavaboya gittim az daha yetismesem her yer göl oluyodu.. Bizimki bunlara calısıyo
1,499,201 soru
24,488,361 cevap
357,440 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın