Herkese iyi akşamlar sanki bir çıkmazın içinde gibi hissediyorm kendimi nereden başlıcam bilmiyormda. Dün akşam eşim abimle dışarı cikcaz dedi.Arda bir çıkarlar abisiyle bira icerler.Neyse abiside nişanlı nişanlısıyla çok samimi degilm ama bir sorunda yok aramızda. Neyse dün akşam yemek yedikten sonra saat 8 gibi eşim dışarı çıktı.12 yi geçiyordu geldiğinde aslnda çok fazla böyle çıkmaz arada çıkar bende sorun yapmam .Naptınız fln diye konuşurken işte abisinin nişanlısı ve yanında bir arkadsyla yanlarına geldiğini söyledi. Biz oturuyoduk haberim yoktu abimle konuştular gelcklerini söyledi fln dedi. Ee naptiniz geldilerde dedim biraz oturduk kalktık işte dedi kapattı Bugün eşimin instgramina girdim ben kaynım yakın arkadaşlarda hikaye paylaşmış yani bende ekli ama ben göremedm eşimden gördüm .Biraları çekmiş eşimi nisanlasini ve arkadaşını etiketlemş sonra arabada müzik açmişlar oynamişlar fln böyle storiyler eşimde uyuyordu kafasina telefonu attım o sinirle belki doğru değil ama gözüm döndü kavga ettik. Bana senin ruh sagligin bozuk git tedavi ol kiskancsin sen fln dedi şuan konusmuyorz kalbim kırık istemsizce ağlıyorum ben mi kıskançlık yapiyorm gercktn bmiyorm benim yerimde başka bir kadın bu durumu nasıl karşılar merak ediyorm
Vayyy bee
Her haltı ye... İç gez dolaş eğlen...
Sonra kadın bişi deyince, kıskanç, pskilojisi bozuk, dengesiz olsun.
Hayat erkeklere güzel cidden ha..
Aynısını sen yapsan kocana ne diyecek. Aaa canım karicim ablasıyla enistesiyle geziyor mu diyecek.
Sana denediği küfür kalmaz.
Sen gayette haklısın. Hiç yüz verme. Yumuşamada.
Madem nişanlisi gelecek. Gelsin senide alsın birlikte gezin eğlenin.
Zaten içki içenden ben hayırlı birşey beklemem kimse kusura bakmasın...
1,496,366 soru
24,444,000 cevap
353,516 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın