Esim cok nadir soyler ismimi anne babasinin yaninda bile hayatim der. Ben birinin yaninda asla soylemem annemin kayinvalidem kayinoederimin yaninda ismini soylerim. Evdede genelde aşko lafi vardir
Esim ilk gun ailesiyle bize gelirken bile yanlarind askim diodu Allahtan babam yoktu fena bir agiz alisksnligi vardi bazen dusards insanlara bile askim dicem die kirkuom derdi bizde srtik isimlerimizi kullanioz 10 yil sonunda
İsmimle hitap ediyorsa kesın bi bo.k yemişimdirasla söylemeyız kavgada söyleriz tek.
8 yıldır evliyim eşim sayılı ismimi söylemiştir hep aşkım kimin yanında olursak olalım ama ben nadir aşkım der hep ismini söylerim
Eşim gülüm yada hatun diye sesleniyor çoğunlukla arada ismimle seslenir kızarım ona alışmışım ya ama ben hep ona ismi ile Sesleniyorum arada güzel sözler
İsmimizle çağırıyoruz ikimizde romantikliği sevmiyoruz bazen canım bitanem deriz ama genelde gülerken deriz onuda ama uyumadan önce iyi geceler karıcım kocacım falan diyoruz alışkanlık edinmişiz onuda bazen eltim sağolsun herkese kanki der alışmışız bizde bişey isterken birbirimize kanki Bile diyoruz 2.5 yıllık evliyiz birde
Hiç isimle seslenmeyiz 5 sene sevgililik 3 senedir de evliyiz ikimizde isimle çağırmayız o genelde hayatım diye çağırır bende klasik canım diye ama sağolsun kızım bizi ismimizle çağırıyor çok gülüyorum
410,357 soru
12,341,078 cevap
39,692 kullanıcı