0 oy
449 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,650 puan) tarafından
Kızlar yağmurda dışarı çıktım tuvalet kağıdında yumurta da indirim vardı sözde ama normal yumurta 65 miş Gine 55 olucakkem yani indirimli fiyat öyle yazıyor du yok diyorlar yanlış gormussndr diyolr dün akşam eşimle beraber baktık anlamadım bu soğuk dA yağmurlu havada kızımı cikarmazdim bilseydim,

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Berna boykot yap boykot. Onların indirim afişleri bile yalan artık. Geçen bebek ürünleri geldiğinde gittim dediler ki siz yanlış görmüşsünüzdür afişi gösterdim yüzüne o onlineye özel diyor. Online da bebek ürünü bile yoktu. Bim artık foslayacak yakında bak görürsünüz
(3,650 puan) tarafından
Kız bn görmesem yağmurda çıkmadım kizimla foslasin bırak insanlala oynuyor La sanki yanlış gormussndr ne demk görmedim şeyi niye diyim
-Reklam-
+1 oy
tarafından
O marketlere güven Olmuyor artık  bi çöp almam oralardan 
(3,650 puan) tarafından
Bna yakın diye gidiyorm bnde hiç gitmicen aslında
0 oy
(64,769 puan) tarafından

image

insertte yok yumurta

(3,650 puan) tarafından
Vardı kız dün akşam eşimle baktık
(64,769 puan) tarafından
simdi baktim aktuel ürünler var uygulamasi yok yumurta
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Bimin yumurtasına o parayı verene kadar pazardan Yumurtacıdan taze taze alıyorum her hafta. Kolisi 65 lira hemde kocaman taze 
tarafından
Bili bili yumurtasi hfhfhf
(33,511 puan) tarafından
Gezen bili bili:D
0 oy
tarafından
Bör gitmiyorum artık..cuma günleri hakmar diye markette 56 tlye kadar düşüyor yumurta ordan alıyorum.haftasonu da manavı indirimde oluyor..broşürlere ben de bakıyorum ama yumurta göremedim
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Ben pazardan alıyom yumurta. İnsafsız bimde 38 lira yarım koli. Pazarda aynı boyuttaki yumurta 27 28 lira daha ufagı var 25e. Bim resmen kazıklıyor nsanları arada 10 lira fark var 
0 oy
tarafından
yumurtada indirim yoktuki kataloktada yok öyle bisey
0 oy
tarafından
Önceden de gitmezdim. Şimdi hiç gitmiyorum. Şok'un gözünü seveyim. En güzel ürünler oraya geliyor. 
0 oy
(305 puan) tarafından
Bende pirinç ile ün gördüm alacaktım eşim sabh 9 da gitmiş yokmuş nasıl oluyorsa 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 510 göst.
11 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Baloglum45 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 478 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (972 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 856 göst.
13 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melekkk34 (6,849 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde hamislerdenbiri (132 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,103 soru

24,614,840 cevap

364,280 kullanıcı

...