0 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

resim yan çıkmış hehe :D ilk sezonu pek severdim .Bakalım bu nasilmis .Kimler izlerdi ilk sezonu?☺️❤️

18 Cevaplar

0 oy
(1,247 puan) tarafından
Hiç izlemedim :))) 
tarafından
İlk sezon bombaydi :D kurguyu falan ama komikti :D bu nasıl acaba .İzle izle iyi olur ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Hangi kanaldan oluyor
tarafından
YouTube dan açtım :D
0 oy
(1,414 puan) tarafından

Yaaa sedatla aybükeyi shipliyodum oda sedat ters yapti :D 

İlk sezon daha iyi di burda ki erkekler kadinlar çok elit bize ayça gibi kekolar lazim :D

tarafından
Hahahshshshshshhs off ya :D aycalice evet evet kesinlikle
0 oy
tarafından
Hiç izlemedim çok saçma geliyor bana
tarafından
ben saçma şeyleri seviyom be busum
tarafından
Kız kendine niye eziyet ediyorsun benim başım şişiyor inanki kafam almıyor neden bilmiyorum
0 oy
tarafından

Ahshhshd bitti bitti coktan :D

tarafından
Yeni Sezon başladı :D onu izliyom youtube dan
tarafından
Serıfe bende onu ızlıyprum ahshs bıttı bırıncı bolum dıyorum ;D
tarafından
Haahahahah : D ulen ya ben de diyorum ki ezikliycek beni jsjdjd çok iyi ya çok salaklar
tarafından
Ilk 2 sezonu ezberleıdk zaten :D
0 oy
(1,927 puan) tarafından
ilk sezona Cat pat bakmıştım fırsat bulursam buna da bakacam :) keyifli izlemeler ❤️
tarafından
Sağ ol kuzu :D
0 oy
(6,308 puan) tarafından
Ilk sezon çok iyiydi kurgu dediler ama kurgu değildi yani sadece tartışma esnasında biraz daha abarttın diyorlarmış ama Onun dışındaki diğerleri doğruymuş Çünkü Hatta Mehtap'la Hazal mıydı Melis miydi bayağı birbirlerini dövmüşler diye elleri yüzler hep çizik içindeydi Onun dışında Zaten dışarıda da bir sene boyunca sevgili Olanlar oldu nurla Batu evlendi bir kızları oldu

O zamanlar Melis burnunu yaptırmıştı çok garip görünüyordu mesela Ama şimdi bakıyorsun bir tane estetiksiz yok Çok kötü görünüyorlar ama ben de başlayacağım izleyeyim gündüz bir şey yok izlemek için
tarafından
Yok ya kurguydu ilknurum :D hepsi kabul etti okudum açıklamalarını instagramdan .Sözleşme süreleri bitti açıklama yaptılar hepsi nerdeyse ☺️
(1,156 puan) tarafından
İlknur kız alayı kurguydu. Bende çok izlerdim. Meğer palavraymis. Hepsi cast ajansına bağlı manken :D
tarafından
evet ya :D bu da kurgu :D hepsi ünlü olma peşinde casta bağlı ama çok salaklar he :D
(6,308 puan) tarafından
Melis'le Ayça'nın yorumlarını ben görmüştüm hep kurgu kurgu dediler Daha sonrasında Diğerleri de açıklama yaptı ki kurgu değildi sadece kavga sırasında biraz abartılması isteniyordu reytingler için dediler ama kurgu da olsa bayağı iyi aşklar vardı yani bizi iyi tuttular ekranda bitince çok üzülmüştüm. :))))
tarafından
Yok kız kurgu kurguu .Bak şimdi daniela var ya onun psikolojisi bozulmus .Onun açıklamalarını oku.mehtapin kızı tacize uğramıştı bir dönem .Çok üzülmüştü .Sonrasında  o da kurguydu diye açıklama yaptı .Yapmasalarda kurguydu .Kavga sahneleri gerçektir çünkü keko doluydu :D ama izlerdim
0 oy
(2,963 puan) tarafından
İnternetim olsa kaçırmazdım ya saçma ama seviyorum böle şeyleri
0 oy
(789 puan) tarafından
Bende izledim ama keşke TV de olsaydı sonuçta herkesin evinde wifi olmayabilir TV'den bağlandım açtım çok saçma insanlar gelmiş hiç birinde evlilik olgunluğu yok ki birinci bölüm izledim de ikinci yok kaçta başlıyor ki bu 
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Youtubede baktım. Tavik gibi car car car hepsi bi ağızdan konuşuyor
tarafından
Ben de valla postu açtım en fazla 10 dk dayandım
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Yine miiiiğğğ
tarafından
Ay 10 dk dayanabildim .Rezaletti he :D
0 oy
(1,927 puan) tarafından

İlk sezonu kaçırmadan izlerdim. Sonradan kurgu olduğunu söylediler. 

Ve bu da kesinlikle kurgudur öyle değil deseler bile 

Kurgu olduğunu bile bile izleyemem ben ya. 

Aaa şerifemmm seni yeni fark ettim :D
tarafından
Hahwshhehehe rabisim 10 dk datanabildim rezaletti :D
(1,927 puan) tarafından
İnsta da gördüm de pek çekilecek tiplere de benzemiyorlar :))  sen rezalet diyosan bakmaya gerek yok zaten şerifemmm ♥️
tarafından
Kızın biri şey diyo insan babasını secemez ama k.pederini seçebilir :D instadan gördüğü repliklerle .Şey dedi bı de zengin koca istiyorum sjdjjdj orda kapattım
(1,927 puan) tarafından
Kayınbabanizin fakir olması sizin gerizekalılığınızzzz ayy inanamıyorum onu dedigine sjsjsjks
0 oy
tarafından
Yeni bolum saat kacta acaba
(2,979 puan) tarafından
Akşam 18.30 Cnm
tarafından
Tesekkur ederimmm
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Hiç sewmm izlemm:))
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Ben izlerdim okuldan gelir gelmez açardım tv yi ama şimdi pek sarmıyor artık öyle şeyler 
tarafından
Evet ya 10 dk sonra kapattım ben de
0 oy
(4,461 puan) tarafından
Ben izlerdim ama dün biri burda paylaşmıştı biraz izleyeyim dedim valla bünyem kaldırmadı çok kötüydü ilk sezon yarışmacıları daha doğal ve samimiydi 
tarafından
Ay inan bana 10 dk izleyebildim he .Dediğin gibi oldu kuzu kapattım .Basım agridi
0 oy
(487 puan) tarafından
Hiç izlemedim TV de varkende :)
0 oy
(14,141 puan) tarafından
Dün de post gördüm şimdi de gördüm izlemem ama gidip bakayım bari:⁠-⁠D:⁠-⁠Dmerak ettim
tarafından
Bakma bakma içim tuhaf oldu :D 10 dk dayandim
(14,141 puan) tarafından
Hepsi birbirinden ne desem bilemedim :⁠-⁠D:⁠-⁠D:⁠-⁠D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 461 göst.
25 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 189 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde zeynepcelik (2,459 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 617 göst.
5 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 212 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Serapse (175 puan) tarafından soruldu

412,206 soru

12,409,027 cevap

44,750 kullanıcı

Kategoriler

...