0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (1,842 puan) tarafından

Bunlar arasında çok kararsız kaldım . Ve kışın bunları giymek zor olur mu kararsız kaldım . Kazak veya bunlar arasında ve en güzel hangisi fikir verirseniz mutlu olurum . 

image

image

imageüÜst kısımda da dizim kalmış yeni başlamıştım kdjdjdjd

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Triko elbise ya da takımlar yapışıyor vücuda salaş olmadıkça o yüzden diğerleri olabilir ama kalın giyin altını onları alırsan. Diğer elbiseler hangi siteden
(1,842 puan) tarafından
Aynı şeyi düşünüyoruz . 59 kiloyum ama tek bir tık basen var o yüzden korkuyorum . En alttaki pembe nasıl olur sence ?
tarafından
İkisi de spor salaş. Bence tarzına uyuyorsa ikisi de olabilir. Ben dışarda ferace uzun eşarp kullanıyorum ama ev ve aile içi için kullandığım tarzda elbiseler. Ben beğendim.
(1,842 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yorumun için ♥️
tarafından
Rica ederim Sümeyyenurcum❤
(1,842 puan) tarafından
Şeyma Nur :)))))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Triko elbise sevmiyorum çok yapışıyor vücuda 
(1,842 puan) tarafından
O yüzden korkuyorum almaya . Düşünüyorum .
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Bence ilk ama baska rengi varsa.bence buremgde olmamis.bide bence tessetturlu isen bu kadar kisalik olmaz.benim sahsi fikrim kimseye karismak deyil niyetim yanlis anlama canim.ama bence tesetturlu bi bayan modern oldugu kadar gecmksle de uyusmali.yani en azindan dord bes santim uzun olsa super olur.
(1,842 puan) tarafından
Yok canım olur mu öyle şey . Herkesin zevki bir değil . Sadece bunu kibar bir şekilde söylemek gerekir . Usttekinin yorumuna bak bir de :))
(1,017 puan) tarafından
İnan bana simdi gordumm;)
(1,842 puan) tarafından
Üzülüyorum böyle insanlara :))) Tatlı dil ve güzel uslupdan çok uzaklar :)) sana çok teşekkür ederim ♥️
(1,017 puan) tarafından
Keske ne kadar kirici olduklarini anlasalar..hadi sana iyi secimler guzel alisverisler:)
(1,842 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Ben kışlık elbise sevmiyorum kalın giyinmeyi sevmediğim için ama bunların da güzel değil bence daha güzelleri var. Onuk giyime bakın biraz pahalı ama ürünleri çok güzel 
(1,842 puan) tarafından
Bakıyım hemen . Çok teşekkür ederim yine de ♥️
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Bence en güzeli yeşil olan.
(1,842 puan) tarafından
Çok yapışır mı diye tereddütte kaldım . Fikrin için teşekkür ederim ♥️
0 oy
(4,658 puan) tarafından
3.elbşse bence. Ben onu beğendim. Yapışmaz sanki bedene. Ve spor şık arası o yüzden.
(1,842 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende çok beğendim . ♥️
0 oy
(1,927 puan) tarafından

Triko düşünürsen. Fikir veririm ben Trendyol dan aldım çok beğendim yapışmıyor da asla. 

(1,927 puan) tarafından
Teşekkür ederim:) evet yapışmıyor tereddütle aldım ama çok beğendim. Sezon sonu başka rengini de almak istiyorum:) eğer düşünürsen M gayet uyar sana yapışmaz.
(1,842 puan) tarafından
Gerçekten düşünüyorum . Karnın da çok tatlı duruyor :)) uğraştırdim seni de çok çok teşekkürler. Beğendim :))
(1,927 puan) tarafından
Çok sağol.
Ne demek canım yeter ki işine yarasın:) ben beğenince kimse mahrum kalmasın derim :D
(1,842 puan) tarafından
Çok tatlısın :)) sevdim seni :)))
(1,927 puan) tarafından
Yaa teşekkür ederim ☺️ kızardım yüzümü güldürdün. Bende seni severimmmm :))♥️
0 oy
(674 puan) tarafından
2.elbise çok güzel hangi site acaba 
(1,842 puan) tarafından
Bende çok beğendim . Meri store :))) ürünleri çok güzel ve kaliteli de bak bence de :))
(674 puan) tarafından
Aldın mı o siteden daha önce:)
(1,842 puan) tarafından
Evet çoğu kıyafetim öyle . Bir tık pahalı ama kaliteli . :))
(674 puan) tarafından
Bu devirde artık uyguna bise kalmadı alıştık fiyatlara:)
(1,842 puan) tarafından
Aynen öyle :)) mecbur alıyoruz :))
0 oy
(9,664 puan) tarafından
Ben olsam  1 alırım bayildim 
(1,842 puan) tarafından
Bende aşırı beğendim . Ama yapışır . Onu düşünüyorum. Yoksa içimde kaldı :))
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Sen hafız Şeyma misin
(1,842 puan) tarafından
Yok hayır :)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
3 cevap 100 göst.
2 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sukufe (8,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 575 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mother of deniz (915 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 162 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu

412,352 soru

12,413,233 cevap

44,925 kullanıcı

Kategoriler

...