+1 oy
143 göst.
Aile kategorisinde (318 puan) tarafından
Kızlar sizede verildiği a101 kartı içinde ne kadar var acaba 

2 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
O ne oluyor canim beni aydinlatirmisin ?
(1,975 puan) tarafından
Kız işyerleri dagitiyor içinde 200 yada 300 lira oluyo alışveriş yapyodun kndine
(318 puan) tarafından
Muhtarlar veriyor cnm
(1,975 puan) tarafından
Kız onu bilmiyorum bn ama eşime iş yeri vermişti geçen sene
(440 puan) tarafından
Valla hiç bilmiyorum verselerdi esimin haberi olurdu herhalde 7 senedir ayni yerde bide ustelik işvereni mütaitte amcasi hic vermiyor bize oyle seyler siradan bi calisan hic bir halttan haberimiz yok
(318 puan) tarafından
Ya muhtarlar muhtaç aillere veriyor işyerinde de veriliyor
(440 puan) tarafından
Nasil veriyorki basvuru falanmi yapiyoz muhtarlik nerde onu bilmiyom hem çekinirim nasil almam gerekiyor :(
(318 puan) tarafından
Muhtara gidip söylersin bir fakirlik belgesi zaten ona sen durumunuza anlatırsan gıda giyim alışveriş yyardimi yapar
(1,975 puan) tarafından
Anladm kuzum ama her iş yeri vermiyor kimisi parada yatryor yılbaşı hediyesi dye blki senin esinede para veryrdr
(440 puan) tarafından
İlk defa duyuyom şu safliktan ne zaman kurtulcam ben
(440 puan) tarafından
Hayatta yapamam :(((
(1,975 puan) tarafından
Kız o fakirlik blgesini sonra belediye götürdün mu
(318 puan) tarafından
Canm durumda yoksa muhtara git kimliğinin foktobisini çektir o halleder gerisini durumunu anlat yeter
(1,975 puan) tarafından
Nie kiz
(318 puan) tarafından
Yok kız muhtara gidiyosun kimliğinin fotokobisini goturuyosun durumunu anlatiyosun o sana belgeyi oluşturup gerekli yerlere gönderir dünyanın yardımıni alırsın yağ pirinç bulgur makarna kahvaltılık giyim market alışverişi bazen para yardimi
(440 puan) tarafından
Bize vermezler herhalde hem yilbasinda hem kurban bayramina gormeden once bor dunya erzak veriyor iş yeri fasulyeden mercimege salcadan reçele yilbasindada bi kolide yilbasinda yersiniz diye cerez tarzi biseyler koyuyorlar o yuzden a101 karti vermezler
(1,975 puan) tarafından
Teskr ederm cnm eşime soyluyim bakiyim ne dyo
(440 puan) tarafından
Erzak iş uerinden veriliyor herkese ama cocuklarin bezine sutune ve biskuvisine yerisemiyorum o konuda yardimci olurlarmiki acaba
(318 puan) tarafından
Bence git başvur canm benim teyzemin kocası ölmüştü ev yaptırmak için babam hep beldiyeye gitti sonradan evini yaptırdı devlet yardım etti
(318 puan) tarafından
Kız süt parasına başvur kaç yaş cocuklarin
(440 puan) tarafından
biri 3 yasinda digeri 17 aylik iki gunde bir sut aliyoz biktim artik :(  evde kek pasta yapamiyorum sut bitecek diye :((
(318 puan) tarafından
Tamam git sosyal yardımlaşmaya başvur süt yardımına
(440 puan) tarafından
yeri nerede hic bilmiyorum arac yok gidecek esim izin alamiyor pek yarin randevusu var dişciye iş yeri ona bile gitme diyor. :(
(318 puan) tarafından
Sen git cnm dolmuşla felan internetten bak nerde diye
(440 puan) tarafından
Ben şuna bir el atayım insalkah esime destek bari olurum bu konuda, 60 bin kaza borcu var her ay maasta kesilecek onumuzdeki aydan itibaren, o dedigim amcasina var 10 bin tl her ay o kesiyor bide kredi var onads kesiliyor kira fatura derken elimize bisey kalmiyor en azindan sut biskuvi alabilsem yeter :(
(318 puan) tarafından
Sen dediğimi yap sosyal yardımlaşmaya git
(440 puan) tarafından
muhtarliga gittim bugun canim markete gitmistim muhtarlikta ordaymis hazir gelmisken bi sorayim dedim yardim oluyomuşmu diye, girdim durumu anlattim bu sekilde yardim varsa yardim almak istiyorum dedim oyle bir hizmetimiz yok kim dedi sana diyor bana bende bazi yerlerde muhtarliklar yapiyormuş dedim oda malesef bizde yok dedi ciktim bende
(318 puan) tarafından
Hadi ya demek ki muhtariniz alıyordur ailesine yakın çevresine veriyordur annemlere de verdi muhtar bizede
-Reklam-
0 oy
(1,975 puan) tarafından
Bize vermediler cnm 
(318 puan) tarafından
Muhtarlık veriyor genelde
(1,975 puan) tarafından
İşyeri vermiyorum cnm

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 242 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,588 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
25 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde bglm_ftma (6,798 puan) tarafından soruldu

405,852 soru

12,163,668 cevap

36,614 kullanıcı

...