0 oy
400 göst.
Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından
kizlar dun hali yikamaci buldum bizim buralardan 3 tane halim var yikanacak bitanesi shagy hali dort metre kare 192 tl tutuyodu onlara vereyim dedim, numarami aldilar aradilar adres için dun saat 2-3 civarlarinda konustuk aksam almaya gelcez dedi kimse gelmedi, bugun 11 gibi mesaj attim yikamaciya gelmediniz diye wpa girdigi halde goruldu bile yapmadi, aradim biz sizin halilari almadikmi diye bana soruyor ben almadiniz bugun hastane islerim var gelirmisiniz dedim  simdi bu mahlledeyim daha sonra sizinkine gelcem dedi hala yok saat kaç oldu  sinirim bozuldu iyice ariyorum acmiyor mesaj atiyorum wpa giriyor cevap vermiyor anlamadim, halilarida cikardim kapinin onune dunden beri orda kaldilar, bide baska bir yer oda 208 tlye yikayacak acaba ben vazgectim yikatmaktan diyip 208 tl olan yere versemmi ? Bekliyimmi bu akşamda biraz daha yarına kadar gelinmezse dedigim yeremi versem bi akıl verin hele. 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hiç beklemem. Ver gitsin 
(441 puan) tarafından
Esimde sinirleniyor birak ver baska bir yere diyor dun biri 360 tl fiyat verdi uc tane is yapmaz halima, en uygun bunu bulduydum dunden beri oyaliyorlar anlamadimyaa
-Reklam-
0 oy
(5,362 puan) tarafından
Halı almaya gelmiyorsa temizlemesi aylar sürer :) hiç mi hiç riske atma pahalı ucuz deme başka yere bat öyle birşey başımdan geçti biliyorum iki ay hali bekledim sen düşün 
(441 puan) tarafından
oha o kadar bekledinmi benim acil yikanmasi lazim yazlik halilar var ip incecek cocuklar usemesin diye yazdan kalma halilarimi vercektim hazir para varken esimde yikatalim cocuklar usumesin dediydi simdide vazgectim demeye cekiniyorumya nasil dicem :(
0 oy
tarafından
Arada fazla yok bencede obhrune verin gitsin
(441 puan) tarafından
Valla sinirim bozulduya bide acik sacik giyiniyom gelirler diye doldurdum ustumu onlari bekledim kac saat, bugunde aradim sabah sizin oralardayiz donuste alcaz dedi saat beş oldu bende vermesi boyle surerse gelmesi bir seneyi bulur herhalde
0 oy
(2,114 puan) tarafından
Beklemem valla ben başkasına vermiştim bile ne kadar gailesizler
(441 puan) tarafından
Sinirim cok bozuldu yaa hala yoklar ariyorum acmiyor halbuki cevrimici, mesaj atiyom cevap yok dalga gecer gibi
(2,114 puan) tarafından
Vazgectm vermiyorum size başka yikamaciya veriyorum  diye mesaj at canm ben böyle işletme gormedm inanki halıları goturdulermi getirmezlerde şimdi hiç başını agritma
(441 puan) tarafından
Vallaha ikisinede yazdim vermiyorum halilari dedim adresimide sileyimde gelirler melirler bide basima bela olmasinlar
0 oy
(117 puan) tarafından
Daha bedava yikasada yikatmazdimmm  
(117 puan) tarafından
Ben koltuklarimi yıkatmak  istedim 2 tane 450 tl istedi.kaynanamin tanıdığıydi belki 5 kere aramış yazmis adama kaynanam haber vericem abla boşluğum yok diyip otelemis surekli  3 hafta sonra falan döndü gerizekali abla şu gün geleyim diye müsait olmama rağmen gelme başkasına yikattim dedim halbuki yalan koltuklar hala yikanmadi :D
(441 puan) tarafından
Yazdim valla canim bakalim nolcek diger firmaya yaziyim hemen fiyatlar degismeden bakalim onlar napcak :D
(441 puan) tarafından
450 mi ben takimi 180 tlye yikattim burda la cillop gibi yaptilar :/
(117 puan) tarafından
Anağğğ Ben İstanbul dayım ama
(441 puan) tarafından
kocaeli gebze bende bir ay once falan işte 180 tlye yikandi uc kisi geldi her biri farkli bir islem yapti cok begendim, iki koltuk takimim var digerinide 180 tlye yikadilar, mis gibi oturuyorum simdi
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Onların nazını çekeceğine daha fazla verip başka yerde yıkat. teslimatı bile sorunlu olur
(441 puan) tarafından
Gaza geldim simdi vazgectim baska bir yere yikaticam diyimmi ki
0 oy
tarafından
Ama daha almaya böyle yapıyorsa işin yaş valla
(441 puan) tarafından
Yzdim ben halilari vermiyorum dedim diger yere yazcam bakalim onlar napcak yoksa nerdeyse gidip kendim goturuvercem halilari :D
0 oy
(510 puan) tarafından
208 TL olan yere ver sorumsuzlar demekki uzun süre yıkamadan gelmez o halılar 
(441 puan) tarafından
diğer yikamaciya yazdım yarin gelsem olurmu abla yazmis.oda bakalim yarinda beklicem yarinda o gelmezse toptan sovecem hepsine
0 oy
tarafından
Aman ne bekliyosn başkasına ver alip yikatsan Allah bilir ne zmn teslim eder
(441 puan) tarafından
Sayenizde bende oyle dusundum valla sagolun yazdim az once vazgectim diye diger firmaya yazdim simdi oda yarin alalim dedi bakalim onlar napicak yine bi post acarim herhalde :D
tarafından
Ay insAllah bu alir hemen :D oda olmazsa yikatma gitsn
(441 puan) tarafından
Yarin sabah almaya gelcem dedi :)) İnsallah alir yaa daha once buda 196 tl fiyat vermisti keske o zaman yikatsaydim :D simdi 208 diyor :D hakettim ben bunu :D
0 oy
tarafından
Adama mesaj at gelmenize gerek yok yıkamaktan vazgeçtim de.oburunu ara  Başta böyle yapana güvenip te hali vermezdim ben
(441 puan) tarafından
Dedim :D hala wpta ve görmüyor saka gibiyaa bune boyle :D :D diğeri almaya gelcem yarin sabah dedi bakalim o napcak, buda daha once 196 tl demisti simdi 208 tl olmus ben bunu hakettim kendim kasimdim keske o zaman verseydim :D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 54 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,963 soru