0 oy
96 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,552 puan) tarafından

İyi akşamlar hatunlar :) Bana malum marka dışında şarjlı dikey süpürge önerebilir misiniz.. Param yok ama ihtiyacım var.. O yüzden biraz daha uygun fiyatlıların içinden seçmem lazım.. Uygun fiyatlı alayım derken iki gün sonra çöpe gidecek bişey almaktan da korkuyorum.. 

(Tek tek cevap veremezsem şimdiden herkese teşekkür ederim :))

3 Cevaplar

0 oy
(9,620 puan) tarafından

Dyson en iyisi ama sende varmi diye sorarsan henüz bende yok 4 gözle bekliyorum elimdeki bozulsun eşimin sözū var ona bise olursa dyson alıcak  ama bununda bozulmaya niyeti yok bana diyo söz verdim diye sakın bozma :D

(1,552 puan) tarafından
:D Bana öyle bir söz verilse beni şeytan dürterdi kesin :D Bende de yok, onu alacak para da yok, söz veren de yok :-/
-Reklam-
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Arkadaşımda Philips var çok memnun 3+1 eve yetiyormus sarji
(1,552 puan) tarafından
Teşekkür ederim.. Şarjı iyiymiş baya, benim evim zaten 2+1.. Mutfakla salonu bitişik olduğu için ikisini süpürsem bile razıyım.. Diğer odalar için şarja koymaya da razıyım yani :) Ne kadardır kullanıyor acaba arkadaşınız, sağlam mı
0 oy
(60 puan) tarafından

Gönül ister ki dyson olsun  ama eşim philips almış. Dyson komşumda var orda denemiştim 2 haftadır kullandığım philips kafa kafaya gider arada ki tek fark aparatları bence dysonla. Gayet memnunum philips al. Benim kullandığım 4 odam var gayet güzel gidiyo şarjıda kolu da yormuyo hem 
(1,552 puan) tarafından
Ben dyson dışında bişeye de razıyım da, benimki onu bile almıyor :) Yüzüğümü bozdurup almayı düşünüyorum, büyük süpürge olmuyor çocukla.. Teşekkür ederim, sanırım ben de Philipslere bakacam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
26 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,741 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Cansu07 (7,877 puan) tarafından soruldu