Burayı takip ediyorum ama sadece okumakla kalıyorum yorum yazacak sohber edecek vakit bulamıyorum 3 bucuk yasında bi kızım o sorun değil de 3 buçuk aylık ikizlerim var sabah 6 da bir kalkıyorlar gece 12 ye kadar kucaktalar gündüz toplasan bi saat uyumuyorlar tuvalete bile zor gidiyorum sürekli kucakta durmak istiyorlar bazen kucakta bile durmuyorlar beni emzik niyetine kullanıyorlar emmeseler de karnı tok olduğu halde memede durmak istiyorlar kucağımda uyutuyorum yere koyar koymaz gözlerini açıp agliyorlar ne temizlik yapmaya ne yemek yapmaya vakit bulamıyorum daha çok küçükler 15 saat uyumaları lazım ama sadece gece 12 ile 6 arası uyuyorlar onun haricinde gündüz onar dakika şekerleme yapıyorlar sadece o da kucakta çok sıkıldım bu durumdan psikolojim bozuldu;( ;(
abooo Allah yardmcn olsun kuzum ya sana biri lazm yoksa zor isin
Oyyy..bende 29 haftalik ikizlere hamileyim 8 yasındada kizım var..sanırım benide aynı gunler bekliyo..allah kolaylik versin canim ikimizede:)insallah duzene girer
Canım emzige alıştır
Allah yardımcın olsun canım:/ benimde kızım 3bucuk yaşında oğlumda 3 aylık bende 2 siyle zor basa çıkıyorum ki senin ikiz hiç tahmin bile edemiyorum temizlik olayı bende de yok zar zor yemek varsa ona şükür ediyorum.. benim genişten ziyade kızım ugrastiriyo sureili oyun istiyo gece uyumuyo sabah erkenden kalkiyo kardeşini emzirmeme izin vermiyo sürekli üzerimde yemek yapamıyorum bacagimda kardesten sonra çok degisti
Rabbim yardımcın olsun canım sana bağışlasın inşallah kuzum
1,489,702 soru
24,347,734 cevap
346,337 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın