+1 oy
271 göst.
Aile kategorisinde (27 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar. Artık gına geldi sürekli parlıyor, hakaret ediyor tepki göstersem tamam artık buz gibi olacağım sana takılmayacağım diyor. Sonra da küsüyor neredeyse çocuk gibi. Her şeye yorum yapıyor ev işine, yemeğe, yürüyüşüme bile...  Ne yapmak gerek sizce ben artık bilmiyorum ama çok soğuyorum canım hiç süslenmek istemiyor artık daha bir buçuk yıllık evliyiz. 

3 Cevaplar

0 oy
(117 puan) tarafından
Çok basit size ne yapıyorsa sizde ona aynısını yapın:)
(27 puan) tarafından
Denedim, burnumdan getirdi. Oğlum var sütüm çok gerilemişti.  Bir hafta devam eder saçma tribi o yüzden o kadar strese hazır değilim:/ ama normal konuşmadan da anlamıyor hep haklı hep haklı kendince.
(117 puan) tarafından
O zaman kendinizi onu takmamaya alıştırın o konuşunca içinizden sarki söyleyin duymayın küstü mu size o hiç yokmuş gibi günlük hayatınıza hareketlerinize çevrenizle konuşmalarınıza devam edin kısaca ona onu umursamıyormuş gibi gösterin o zaman kıymetiniz biliniyor emin olun
(27 puan) tarafından
Bunu tartışmalarda değil de artık kıskandırmaya çalıştığı zaman uyguluyorum iyi zoruna gidiyor böyle de denenmeli tabii, haklısınız.
-Reklam-
0 oy
(2,563 puan) tarafından
Arada esimde yapar nefret ediyom küs konusma ben ole yapiyorum hemen gelip özür diler
(27 puan) tarafından
Valla canım özür dilemiyor perişan ediyor beni direkt konuşmaya çalışıyor hiçbir şey olmamış gibi yine haklı olarak tabi kendince
(2,563 puan) tarafından
Erkeklerin cogu oledir ama yipratma kendini takma hic biseyi umursama soylesin dursun umursamadikca keser
(27 puan) tarafından
Haklısın canım da işte insan soğuyor:/
0 oy
(613 puan) tarafından
Beraber terapiye gidin eşin normal değil. Muhtemelen herşeyine karışılarak büyütüldü
(27 puan) tarafından
Bunun için kabullenmesi gerekiyor durumu. :(Dışarda insanlara  karşı çok kibar evde çok kaba.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 436 göst.
29 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Eeg (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 516 göst.
18 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
7 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Pakize333 (2,302 puan) tarafından soruldu

405,845 soru

12,163,442 cevap