0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Cok hircinlasti kizim kisacasi anlatamam gerek yok bu 3 yas sendromunu biliyosunuzdur çogunuz ve ben dua ayet esma istiyorum sizden deneyip sakinlestirecek bi dua vs varda faydasini gordugunuz yazarmisiniz .? Herkezden korkuyorum dio kimseyi benden baska istemiyor ortam icinde mizidiryor mizirdamasini gectim mesela orgn; kaynanm vesaire cagirinca korkuyorum diyip bagirarak cevap veriyor altli ustluyuz surwkli gorsrz falan ona ragmen boyle bi bardak su icmeye mutfaga gidemiyorum hemmen pesimde 

5 Cevaplar

0 oy
(2,364 puan) tarafından
Bol bol okuyun ve okutun korkmuş sanki kıyamam 

Benim oğlumda öyleydi gerçi tam geçmedi ama kendine huy edindi sanki eskiye göre daha iyi çok şükür 
tarafından
Dogum yaptim canim 1 gun yebgesinde yqtti sanirim cok korkmus bnsiz
(2,364 puan) tarafından
Olabilir bir şeyden veya birinden korkmuş ve senin yokluğunda da etkilenmiş belli ki Allah yardımcınız olsun inşaAllah
tarafından
Insallah kuzum cumlemizin yardimcisi olsun
-Reklam-
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Kizimdada var ama babanne ananeye degilde disarda tanimadiklarina karsi komsuma filan yapiyor genelde korkuyorum diyor yasinin geregi birsey mi acaba 
tarafından
Dogum yaptim canim 1 gun bensiz kaldiydi coknetkilendi sanirim zaten bana cok bagli bi cocuk
(7,454 puan) tarafından
Yaa kuzum gittin mi sandi onun kafasinda ne olustu bakalim anlat ona guzelce hatta uykuya yatirdiktan bi 10 dk sonra gibi konusmak çokfaydali oluyor olayi anlatip ben seni birakip gitmistim ama gitmek zorundaydim mecburdum bunun seninle hicbir ilgisi yok bunlar senin tramvan degil gibisinden konusabilirsin aslinda teknigi daha detayli ama uykuda telkin vermeyi yaparsin en azimdan
0 oy
(3,588 puan) tarafından
Bunun yaşla alakası yok

Çocuk korkmuş
0 oy
(14,143 puan) tarafından
Üç yaşında oğlum var ama bu sendrom değil bence çocuk korkmuş bir şeyden belliki
0 oy
(789 puan) tarafından
Bunun 3 yaa sendromu ile alakası yok ki çocuk korkmuş önce pedogoga daha sonra da bir korku Cevşeni yaptırmalisin normal değil böyle korkması 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 38 göst.
0 oy
7 cevap 139 göst.
0 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
13 cevap 259 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,564 puan) tarafından soruldu

412,321 soru

12,412,081 cevap